Ahojte dievcata, prosim poradte mi ktora z tychto znaciek ma navhodnejsie nosice pre 6 tyzdnoveho synceka? Uz tolko citam kade tade a neviem sa rozhodnut. Navyse v blizkosti mojho bydliska ani nie je moznost si ich poskusat. Ja som nizka osobka, 158 cm ale postavou celkom pevna. Ktory nosic by ste odporucili zo znaciek ktore menujem v nazve diskusie? Dakujem
na FB je skupina Nosime nase deti a tam ti isto poradia 🙂 a su zeny kadetade po Slovensku z tejto skupiny a aj poradia, pozicaju a tak - ja by som sa priklonila k Sestrice alebo Rischino F
https://www.modrykonik.sk/group/1862/ Skús napísať sem
Oni su asi aj každý trochu iny, ina tvrdost bedraku, nastavenie... My mame sestrice, ale ten co je az od 3mes, bedrak ma tvrdy. Maju aj iny, od narodenia nosic, ten ma tusim uz makky. A celkovo je to super nosic, uplne lahko nastaviteľný, vahu neskor vedel vyborne rozlozit, nosilo sa mi v nom velmi dobre. Ale vyssia cena je tam. Ale zase hadam sa raz aj predá dobre.
@guliver19 ja som kúpila Rischino za 120eur a malý v ňom bol možno dvakrát 🙈🙉 mne sa páčil len drobcovi nie 🙂