Ahojte, prosím o radu, mám 10 mesačného syna a momentálne ho nosím v rischino flexible ale syn je dosť veľké babatko tak už zvažujem kúpu väčšieho. Momentálne mám príležitosť kúpiť xxl premium vo vzore na ktorý strašne dlho čakám. Viem, že sa ma používať až od roka preto by som bola rada ak by ste mi povedali svoje rady skúsenosti - ci radšej kúpiť xcross alebo xxl a počkať ešte dva mesiace s nosením. Hľadala som aj na internete ale žiadne podstatne rozdiely medzi nimi som nenašla...ďakujem
@misqa48 záleží aj od veľkosti tvojho bábätka , on sadne naozaj až od veľkosti 86. Zasa ten 1 mesiac, o ktorý by si ho začala používať skôr , nie je až taký problém. Rischino Xcross je tiež super, má pevný nedrak a vydrží až so 104, takže všetko záleží od aktuálnej veľkosti tvojho bábätka. Každopádne Rischino je super výber
@andreadobrocka a je medzi nimi veľkosťne veľký rozdiel?? To už počkáme tie dva mesiace, to až tak nesúri...skor sa bojím aby nebol zbytočne veľký...ale syn je dosť veľký už teraz ma 11kg ...a xxl nemá križiace pásy??
@misqa48 ja v tom nevidim problem ..kludne su ho kup