Rischino Flexi Xcross vs XXL Premium

misqa48
23. jan 2022

Ahojte, prosím o radu, mám 10 mesačného syna a momentálne ho nosím v rischino flexible ale syn je dosť veľké babatko tak už zvažujem kúpu väčšieho. Momentálne mám príležitosť kúpiť xxl premium vo vzore na ktorý strašne dlho čakám. Viem, že sa ma používať až od roka preto by som bola rada ak by ste mi povedali svoje rady skúsenosti - ci radšej kúpiť xcross alebo xxl a počkať ešte dva mesiace s nosením. Hľadala som aj na internete ale žiadne podstatne rozdiely medzi nimi som nenašla...ďakujem

trendyy
24. jan 2022

@misqa48 ja v tom nevidim problem ..kludne su ho kup

sakaca
24. jan 2022

@misqa48 záleží aj od veľkosti tvojho bábätka , on sadne naozaj až od veľkosti 86. Zasa ten 1 mesiac, o ktorý by si ho začala používať skôr , nie je až taký problém. Rischino Xcross je tiež super, má pevný nedrak a vydrží až so 104, takže všetko záleží od aktuálnej veľkosti tvojho bábätka. Každopádne Rischino je super výber

andreadobrocka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
misqa48
autor
24. jan 2022

@andreadobrocka a je medzi nimi veľkosťne veľký rozdiel?? To už počkáme tie dva mesiace, to až tak nesúri...skor sa bojím aby nebol zbytočne veľký...ale syn je dosť veľký už teraz ma 11kg ...a xxl nemá križiace pásy??

misqa48
autor
24. jan 2022

@sakaca co sa týka veľkosti sme tak pol na pol 80-86 ale s tak čakaním to by sme vydržali skôr som sa nevedela ze ci je medzi nimi veľký rozmerovy rozdiel...aaa hej rischino nám sadol...iný sme ani teda nemali jedine s čím môžem porovnať je manduca a ta bola teda na prd

sakaca
25. jan 2022

@misqa48 je medzi nimi celkom veľký veľkosti rozdiel, keďže Xcross je do 104 a XXL až do 116.