Ahoj. Obraciam sa hlavne na mamičky , ktoré nosia detičky v nosiči. Mám prvé babatko a akurát vyberam daky vhodný , aby som mohla drobca nosiť čo najskôr a neublížila mu. Teraz ma tri týždne. Veľmi sa mi páči tento
https://www.mall.sk/nosice-satky/manduca-le-pet...
viete mi prosím povedať Vaše názory , možno poradiť iný. Za každý názor Vám ďakujem.
ja hladam teraz skor pre dieta co vie sediet, nad 10 kg, ak by niekto poradil. Na turistiku, a aj nejaky na bezne nosenie mozno. Ale skor uz len nejaky na turistiku. Vdaka😉
Šatky sú super, no je to s nimi dosť pracné. Ja mᡠnosič Moyo, ale odporúčam nosiče poskúšať, nie všetky sú rovnaké
Nekupovala by som Manducu. Skor Rishino Flexible ci Sestrice alebo Be Lenka...alebo satku...a kludne aj od ruky. ;) Daj sa do skupiny nosime nase deti na Fb alebo cosi podobne a lepsie poradia. Najlepsie je aj tak ist vyskusat,ak mas moznost. Napr tu v KE mame Nozickovo.
@martinamatulka ja zas na manducu nemoz nič zle povedať 🙂 za mňa áno, ale každému sedí niečo iné
Sestrice carrier one. Perfektný!! Vhodný pre novorodeniatka až po rok a pol
@martinamatulka v pohode, aj my sme mali manducu, od 3,5kg moze, nas prvy ju mal rad, od par tyzdnov sme ju pouzivali. Aj na vylety s 1,5r sa da vyuzit.
@andreadobrocka Ahoj, áno už mám kúpený a drobec vyzerá že je celkom spokojný tak dúfam že to tak aj ostane. Ale ďakujem za radu ☺️
ja mam KOKADI, neviem ci je tu taka znacka na SK; ale je to dobry nosic. Jeden z najvyhladavanejsich v Rakusku. Kupila som na bazare za 80€, normalne ceny su okolo 120-150€