Ahojte dievčatá, poprosím vas o radu aký nosič kupiť pre 2 mesačné babatko. Rozmýšlam nad ergonomickým nosičom, šatku dostanem (neviem vsak este kedy, je to dar od kamaratky avsak nie je na slovensku) tak tu kupovať nechcem. Ide o to, že máme problém s kočikom, asi nám v ňom straší 🙂 moj malý proste vôbec nie je kočíkovy typ, vydrží v nom malinko a v poslednej dobre sa vracame z prechadzky už po polhodinke-hodinke a na rukách lebo plačeme ako o život a nevladzem ho dlho nosiť...nemam vela času študovať pre a proti, chcem rýchlo niečo kupiť, preto vas prosím o rady ktorý ergonomicky nosič je podla vas výborný (liliputi, ergo, manduca prípadne iné značky) a vhodný aj pre 2 mesacné babatko. taktiež neviem, či este kupit aj novorodeneckú vložku do neho alebo už netreba. Dakujem za Vaše rady.
Ahoj.máme rád Ergobaby od 3.mesiaca.je tó asi na zvyknuti od malicka.satku neznásame😐 ani ja ani malá.hlavne deticky ktoré nechcú kocikovat bud od koliky alevo ako u Vás,ze boja sa, no práve Tie drobceky sa rada nosia.a ani necitim ze ju nosim,a mám len 47 kíl.ergo nosic je Super vynález😉 a tato aj nasu 4rocnu v nej este rád ponosí na prechádzkach po lese.
skus sa pridat do skupiny: Nosíme naše deti - tam sa vela dozvies, baby ti poradia 🙂
za mna: v takom malom veku je super satka. ale ak chces len nosic- tak manduca ma novorod. vlozku- na nosenie aj takych malych babatiek. alebo nosic emeibaby - ten som mala- je skvely. nastavis si ho podla babatka 🙂
a este sa chcem opýtat neotlacaju sa babatkam stehienka o ten nosic? velmi sa mi paci kolekcia rainbow od liliputi, ma niektorá tento nosic? pise sa že postrovaný je bedrový a ramenný pas, ale o stehienkach sa tam nepise...
@figurka1985 tak o tom nosici som este nepocula, pohladam si ho...ale pisu aj pri ergo aj liliputi že maju novorodenecke vložky, len moj malý je dost velky, má cez 6 kg a nosi cislo 62/68, hlavicku samozrejme este neudrží dlhsiu dobu tak ani neviem...
@figurka1985 tak uz som si to pozrela, je fakt pekny ten nosic v krásnych farbach a spaja sa tam šatka s nosicom len ta cena, fuuuuu, idem pozerat po bazároch 🙂
my mame kibi a už ako dvojmesačný sa v nom nosi a nie je v ničom problem...nechapem prečo píšu až od 4roch mesiacov....
my mame kibi a už ako dvojmesačný sa v nom nosi a nie je v ničom problem...nechapem prečo píšu až od 4roch mesiacov....
ahoj...naša malá tiež velmi kočík nemusela ☹ . My sme kupili ergo a boli sme velmi velmi spokojní. Používali sme ho už od cca 3-4 mesiacov a dá sa nastaviť tak aby babatko bolo o teba takpovediac opreté, čiže sme nepotrebovali ani novorodeneckú vložku...sestra ma manducu a tiež ja spokojná... 🙂