Poraďte mi ergonomický nosič s tvrdým pásom.

jess2019
2. dec 2019

browsujem a čítam články o nosičoch, rada by som od 3. mesiaca išla do toho 🙂
viazanie do šatky mi vôbec nevyhovuje, trvá mi to strašne dlho a ani drobcovi sa to nepáči.
prosím vás o radu, myslím, že mi bude vyhovovať nosič s tvrdým bedrákom, ktorý sa môže vzadu prekrížiť + aby sa čo najjednoduchšie zapínal a bol ergonomický.
aké sú vaše tipy? (moje prvotné odhady sú: ergo baby nosič, tula ftg nosič - ale neviem či sa dajú vzadu prekrížiť, podľa obrázkov to tak nevyzerá, lenka 4ever - ale tam sú zase nejaké šnúrky, to ma odrádza).

ďakujem za vaše tipy a rady 🙂

ivca88
2. dec 2019

Choď na Facebook do skupiny nosíme deti s láskou
Tam ti poradia.
Teraz ešte aj prebiehajú rôzne akcie. Takže sa ti tam vyplatí poradit

ema606
2. dec 2019

@jess2019 moj prvy nosic bol karaush .. ma tvrdy bedrak vzadu sa popruhy krizia... ja som s nim bola velmi spokojna a je aj cenovo dostupny 🙂

kvetoslavcanka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
i_v_a_n_a
2. dec 2019

@jess2019 Lenka4ever je vo verzii aj s kríženými popruhmi, má však mäkký bedrák. Najlepšie je nosič si pred kúpou skúsiť, každému sadne iný. Ako radila @ivca88 - na fb sú skupiny Nosíme naše deti a Nosíme naše deti s láskou. Tam najlepšie poradia s výberom, prípadne s nejakou regionálnou podpornou nosiacou skupinou (sú takmer v každom meste), kde si môžete rôzne typy nosičov vyskúšať. Držím palce pri dobrom výbere 😉

jaja23
2. dec 2019

@jess2019 ja len tak.. Mame Rischino a nedala by som ho za nič na svete. Najlepšie investované peniaze. Malý v ňom ako 3.mesacny nechcel byť, ale keď mu išli zúbky, tak to bola záchrana. Nosič stal v skrini a uvažovala som, že ho predám. A keď mal tých 6 mesiacov som ho vytiahla a odvtedy mi pomáha každý deň.

jaja23
2. dec 2019

@kvetoslavcanka presne toto nechce ani môj syn. Preto mu dávam mlieko v noci. Cez deň nevypije ani kvapku. Zial neviem poradiť, ale držím palce.

kvetoslavcanka
2. dec 2019

@jaja23 v noci moja mala uz nepapka len trocha popija vodicku,dakujem...

carduelis
2. dec 2019

@jess2019 ja odporucam Sestrice, maju tvrdy bedrak, popruhy sa nekrizia, ale spona vzadu je na kolajnickach a zapina sa magneticky cize jednou rukou to zvladam sama. Celkovo tento nosic je velmi intuitivny, co mi napriklad pri Rischine chybalo, ten sa mi tazsie nastavoval.

natinka36
2. dec 2019

@carduelis ahoj, ja zvazujem kupu Sestrice. Takze vravis ze si max spokojná? Nosila si od 3 mes? Dakujem 🙂

carduelis
2. dec 2019

@natinka36 som velmi spokojna, ale ak je moznost vyskusaj si. Ten bedrak nie kazdemu sadne. Ale ja som chuda a napriek tomu ma netlaci. Nosila som od 3 mes. a v 10 mes. je este stale dobry. Treba sa vsak orientovat velkostou dietata a nie vahou.