Ahojte, poraďte akú kúpiť klokanku, ktorá Vám vyhovovala. Ďakujem 🌞
Klokanka je absolutne nevhodna aj pre male aj pre velke deti. Si skus predstaviť že ťa niekto hodinu nosi vo vystretej polohe (ako keby postojačky). Pozri si nejaky ergo nosič.
@dominika_sk Ja som nemala na mysli iba klokanku môže byť nejaký nosič. Preto sa chcem aj poradiť, čo Vám vyhovovalo 😉
@gunzburg Ze IBA klokanku, ale aj.... ziadnu klokanku, naozaj je to hroza pre dieta, jedine ergonosic. Zadas do googlu ergonosic a vyhodi ti plno vysledkov. Aj tu na bazare MK.
@gunzburg mali sme ergonosic Liliputi,aj s vyberatelnou vlozkou pre novorodenca,opierkou hlavicky.za mna 100% spokojnost
Vyber taký nosič, v ktorom je dieťatko tvárou k tebe, nožičky ma naširoko ako pri balení naširoko, teda tam nevisí, opierka je mäkká, v podstate len kus látky bez výstuže, aby kopírovala tvar chrbátika. Takto približne vyzerá, ak je nosič vhodný na nosenie. Je tu aj skupina „Nosíme naše deti“, kde sa niečo dočítaš, resp. sa môžeš poradiť.
@gunzburg Pridaj sa do skupiny nosenie deti s laskou ...na fb.Baby ti poradia ,byvaju podporky , urcite aj nejake v tvojom okoli .. vyskusas to by Vam vyhovovalo. Su tam aj predajne albumy, ak by nahodou 😊
V klokanke dieta nie je ulozene v ergonomickej polohe, preto su lepšie nosiče. Ale aj tam treba pozerat a vyberat.. typ bedraku, material, veľkosť. Tak aby vyhovoval tebe aj dietatu.. mne sedi tvrdsi bedrak, chcela som rasruci nosic a mam sestrice. Sedi mi vyborne, chrbat neboli, vahu dietata na sebe necítim, lahko sa mi nastavuje.
Ideal kebyže si môžeš vyskúšať nosice na sebe
@gunzburg klokanka to nebude, lebo to je hruza, ale my sme mali radi Ergobaby Adapt, LennyLamb nosic a Madame GooGoo. Ale pocula som vyborne recenzie aj na Sestrice a BeLenka, a vela rodicov ma rado Rischino 🙂 Manduca je inak tiez fajn, a da sa kupit za prima cenu (a tie v rade Belly Button su vyrabane v CR!).
@gunzburg malý klokanky neznášal do 4 mesiaca :D (rovnako aj hlbokú vaničku na kočíku) ale teraz sa raz za čas nechá nosiť ..mám značku brevi