Pomôžte vybrať šatku na nosenie novorodenca

slecnamarplova
24. máj 2014

Ahojte baby 🙂 snazim sa zorientovat v ponuke satiek na nosenie deti. Viete mi prosim z vlastnej skusenosti odporucit nejaku satku na nosenie novorodenca, tak aby sa v nej babo citilo pohodllne a ja som mala obe ruky volne ? Popripade ak takuto satku aj predavate, budem rada 😉 vopred dakujem

hellionka
24. máj 2014

Ja som mala BOBA wrap. Super a za rozumnu cenu. Stoji mi v skrini už používam nosič.

dannad
24. máj 2014

Vyskusaj skupinu Nosime nase deti, tam ti poradia, maju tam rozne linky na informacie...

slecnamarplova
autor
24. máj 2014

@hellionka za kolko prosim?

slecnamarplova
autor
24. máj 2014

@dannad ako tu skupinu prosim najdem?

bibisk
22. jún 2014

@hellionka môzem sa opytat ci vam stacila tato *Boba nakolka ma 4,5 m? nebola len tak tak?

hellionka
22. jún 2014

@bibisk najprv som si pozicala nosic ale moja malá bola dotoho proste malá. Nevedela tak roztiahnuť nožky aby to sedelo. Takze ked som ju chcela nosit dalo sa len všatke. Preto som ani vela do satky investovať nechcela. Ta šatka ma nosnosť myslim do 12 kg a ževraj do 18 mesiacov. Takže aj teraz (6m) ju tam este v pohode dám. Ale odkedy sa vojde do nosica nosim ju v tom je to pohodlnejšie.

hellionka
22. jún 2014

@bibisk aháá 4,5 metra v pohode stačilo, meter mi ešte trčal 🙂

kristinka86
24. jún 2014

Pri synčekovi som si veľa čítala o jednotlivých šatkách, študovala rozdiely, atď. Potom som zašla priamo do predajne, kde mi milá predávajúca predviedla jednotlivé šatky. Mohla som teda porovnať ako materiál, tak aj dĺžky, atď. Nakoniec aj ona sama povedala, že ak človek kupuje len jednu šatku, tak rozdiel medzi tou najdrahšou a menej drahou nespozná. Jasné, že ak máte obe v rukách, tak je rozdiel citeľný. Nakoniec som sa rozhodla pre Hoppediz - 5,4m. 4,6m by mi bola nadoraz pri základných úväzoch. Po pôrode som mala do 60kg a výšku 157cm. 🙂 Ak to pomôže. 🙂 Pri druhom sa k nej vrátim určite.

vejula
24. jún 2014

@slecnamarplova ja som mal apri dcerke šatku didymos, tu z bazara na koni 4,6m... Bola skvela a napriek tomu že je slaboružovej farby, pri druhom ju budem isto použivať aj ak by to bol chlapček 🙂

sheila72
24. jún 2014

@slecnamarplova ja som používala šatku zn.Pentelka. Už ju nepotrebujem, tak ju posúvam ďalej. Môžte pozrieť medzi mojími inzerátmi 🙂

slecnamarplova
autor
24. jún 2014

Kupila som boba wrap 🙂