Dobrý deň, pomáha prosím šatka a nosič skutočne na koliky, alebo nie?
Moja malá ma hrozne koliky, nasla som takýto článok a vôbec neviem, čo si o tom myslieť. Je to tam opísané akoby ta šatka bola magický prútik, ktorý vyrieši všetky problémy. Nikdy som ale na nosenie nebola a neviem, či tomu veľmi veriť alebo nie.
Dakujem
https://www.mamila.sk/sk/pre-matky/pribehy-mati...
pomozee, alebo pozistuj nieco o Kiss syndrome
v satke revala najmenej. ani tak to nebol ideal, ale bola som radsej ked mi spala v satke hoci aj s grckou v mojom vystrihu nez ked revala kdekolvek inde. och, to boli casy .. nezavidim ...
najmladšie bolo v nositku skoro stale , ked šli zuby ani inak nezaspal , za mna užasna vec
pozri su aj obchody aj web stranky kde si za poplatok môžeš ten nosič požičat, požičaj si a uvidíš či to pomôže len pozor treba ho tam mat spravne uloženého a nohy maju byt v určitej polohe
No tak zázračný prútik to určite nie je. A koliky to nelieči. Ale drobček sa na mame cíti lepšie a ty máš voľne ruky. Ja som povodne mala nosič a šatku ako doplnok a nakoniec v nom strávil celé dni.
Moj syn prezil v satke asi prvych 6 mesiacov zivota. Tiez som si hovorila, ze to ja nikdy nebudem take veci nosit. Rychlo ma to preslo a bez satky by som asi skoncila na praskoch. Pomahala na koliky, na plac ktory som nevedela identifikovat aj na uspavanie. Urcite to aspon vyskusaj.