ahojte babenky,
mam doma 15 mesacneho sibala a zhanam prenho oblecko aj do dazdiveho pocasia, aby som ho nemusela na ihrisku stale upozornovat, ked si sadne do kamienkov, ktore su este mokre po dazdi, poznate to a nehovorim o zahrade ked sa hrabe v zemi, tam je vlhko stale ....... neviete mi prosim dat niekto aktualne info, kde by som mohla najst nieco ako pogumovane nohavice? skusala som na internetovych bazaroch ale zatial neuspesne, pocula som, ze aj v HM alebo CA mavaju nieco podobne, neboli ste tam niekto niekedy teraz, ci tam nieco take momentalne je? dakujem aj za ostatne maminy, co chce dopriat malym volnost.
ja som to videla v Kik,nohavice na traky stáli okolo 200 sk a bundy tiež tak
Ano u nas v C&A maju nohavice na traky a kabatik, dokonca aj pre chlapcov ci pre dievcata... 😉
super, daujem za typ
ja ich vždy kupujem (v Rakúsku na burze) za pár centov... a vždy ako nové. 😉
caute baby my sme kupili pred 2 tyzdnami v Lidli a este ich tam maju cez vikend som ich videla 😉 😉 😉
v Rakuskkom alebo slovenskom? Kolko stoja a maju aj bundicku?
v slovenskom my sme kupovali len nohavice stali okolo 250 ale nie som si ista..a mali aj bundy ale tie boli osobitne...
ale v rakusku toho maju vsade ja som to pozerala vo viedni minuly rok a stalo to asi len 5 €
tiez sme kupili v lidli a s bundickou stali do 450 sk--akurat to ich cislovanie je trosku ine,vacsie 🙂
a sup do Lidlu, dakujeme
lilu sak musi byt vacsie to ide na nohavice a bundu to preto..a ja som tam komplety videla len velike cisla...juj preco nemaju v kazom lidli rovnaky sortiment...kazdopadne nohavice sa u nas vyuzivaju velmi dobre hlavne teraz v tomto pocasi a mala je stastne ze moze lietat cez kaluze jak salena 😀 😀 😀
U nas to maju v KIK-u, nohavky na traky i bundicky k tomu....
dalsi tyzden budu tieto veci zase v lidli... kuk letak...
teraz aj v tchibo: e-shop: http://www.tchibo.sk/Vybavenie-do-nepohody-pre-...
plus predava h&m, npar na tom druhom velkom detskom serveri bazari , konkr som videla u amy18, topolino, konkr predavajuca janula17,
a potom je vymakana znacka playshoes, ti maju perfektne dizajny a vselijake kombinacie, s flisom, bez, bundy, overaly gumaky atd
PRESOV - nevite, kde se daj ted momentalne koupit kalhoty do deste pro 15mes. dite v presove???diky!!!
Ahojte. Viete mi poradit kde v rakusku mozem kupit gumenne zateplene nohavice a bundu c. 80?
@elizabeth1011 v Tchibe maju nevim ci vel. 80 ale taketo veci na deti sem tam videla
@elizabeth1011 v c+a mavaju, ale dlho som uz nebola. nedavno mali v lidli, ale baby predavaju aj tu na konovi, pripadne na mimibazar.
@elizabeth1011 mate tam lindex? Tam ich kupis.
...tak toto zháňam aj ja 😵 😵 😵