Plavky, cez ktoré sa opálite. Počul o tom niekto?

zuzlik0402
23. jún 2010

Na trhu je nový typ plaviek z materiálu, ktorý prepúšťa 80% slnečného žiarenia a umožňuje opálenie aj pod plavkami. Počul o tom niekto?

malka
25. jún 2010

ano, pocula som o tom 😉 , ide o britskeho vyrobcu plaviek, tu je link:
http://www.kiniki.com/section/tan_through/?gcli...

zuzlik0402
autor
26. jún 2010

Ďakujem. Už som našla aj predajcu na Slovenku!
http://www.azet.biznisweb.sk/
😎

malka
27. jún 2010

no supeeer, ides si nejake z nich kupit 😉 ?

zuzlik0402
autor
27. jún 2010

Jasnééé! A nielen ja, ale aj zopár kamošiek. Už ich zháňame strašne dlho, takže Hurá, leto môže prísť!

malka
27. jún 2010

Parada 😉
No tak ja sa musim priznat, ze som o tychto plavkach uz davnejsie vedela, ale nejako som po nich netuzila a ani nepatrala, ale ako som si prezerala tu ich stranku, tak som jednym neodolala a dnes som si ich objednala 🙂
Len dufam, ze mi padne velkost. A ako pises "leto moze prist" 😀

poisonblu
28. jún 2010

a kolko stoja? ja tam neviem najst cenu :(

bellada
28. jún 2010

aj ja by som take chcela co sa pod nimi opalim, ale nepacia sa mi, tie vzory su otrasne 😝 mohli trosku lepsie modely urobit a vacsi vyber 😉
bikiny 31€ cele 60€

bellada
28. jún 2010

teda nohavicky 31€ + vrchny diel 31€, kupuje sa zvlast, ak som dobre pochopila...

frisbee
28. jún 2010

ahojte,ja som našla výpredaj v českom e-shope,stoja okolo 600-800.-Kč,ale nie sú tam také pekné strihy,ako tu...chcela som sa opýtať,či máte niektorá skúsenosť s tým,ako sú ušité,napríklad,či majú tie celé plavky podšívku alebo kostice,neviete?Dík. 🙂

malka
28. jún 2010

@frisbee, osobne skusenost este s nimi nemam (ale mam ich uz objednane), ale co som precitala na anglickych strankach, tak tie plavky, ci cele alebo dvojdielne nemaju ani podsivku, ani kostice ani kosiky nie su vystuzene.

zuzlik0402
autor
29. jún 2010

Ahojte, jasné, že nie sú podšité, veď ako by cez nich opálilo? 😉

zuzlik0402
autor
29. jún 2010

Malka, a keď sa môžem opýtať, ktoré si si objednala? Ja som si vybrala z kolekcie Coco tie celé strihané popod prsia - konečne celé plavky, v ktorých môžem schovať brucho! a neskončím 2-farebná ako Kinderko. A najlepší pocit mám z toho, že si zvyčajne kupujem 40-42 a podľa ich tabuliek mi stačí 38! Hneď mám lepšiu náladu 😀

malka
29. jún 2010

Ahoj zuzlik0402, ja som si vybrala Cheetan a tiez tie cele strihane pod prsiami 😉 Som na tom podobne ako ty, tiez potrebujem skryt brucho. A este k tomu som momentalne taka "dvojciselna" (kojim este syna), takze zvrsok mam 40 a spodok 38, objednala som si 40, sama som zvedava ako mi padnu 😉

frisbee
29. jún 2010

@malka,ďakujem.
@zuzlik402,zle som sa vyjadrila,myslela som spevnenú podprsenku,kostice a tak...
idem pozrieť ten link,sú tam jednodielne vykrojené,tiež schovávam popraskané brucho,počkám,až vám prídu,poviete mi,ako vám sadlo číslovanie,ja som malá ceckaňa,takže sa mi ťažko kupuje bez skúšania 😀

zuzlik0402
autor
30. jún 2010

Malka, a to si objednávala 40 podľa tých ich tabuliek, čo majú na stránke? Lebo oni tam to číslovanie majú nejako posunuté - vravím, ja bežne kupujem 40-42 a podľa ich tabuliek mi stačí 38. 😕

malka
30. jún 2010

@zuzlik0402, ano objednavala som podla velkostnej tabulky na ich stranke. Cez boky mam 98,5-99, takze 38 (mozno by som sa este zmestila aj do 36 zo zadkom), ale cez prsia mam teraz 99 a to mi vyslo 40, no co spravim, ked som teraz taka cicaňa 😀 . Uvidim co dojde, ak mi budu velke, tak vymenim, hadam s vymenou nebude problem 😉

danciacik
30. jún 2010

Ahojte baby. Môžem sa k vám pridať?
Ja som si tiež objednávala z tej stránky plavky. Ale chcem sa spýtať: malka tebe prišiel aj mail že bola objednávka úspešná lebomne na prvýkrát neprišiel tak som objednávala ešte raz aj s otázkou či nebude zdvojená objednávka ale my vysvetlili že stránka bola vo výstavbe tak platí len tá objednávka, čo somobjednávala druhýkrát.

danciacik
30. jún 2010

Inak mne sa hrozne páčia tankini ale som ich tu nenašla ale aj tie celé vykrajované sú krásne 😀

malka
30. jún 2010

Tak a ja mam uz svoje plavky doma, prave mi ich dorucila postarka, aby ste mi verili, tak pridavam aj fotky 😉 Nestihla som si ich este poriadne vyskusat, len tak narychlo, ale prve moje dojmy su: ta latka Transol, z ktorej su usite, je tensia nez latka na klasickych plavkach. Prirovnala by som ju k hustejsej sietke. Zatial som bola zvyknuta, ze ma plavky pekne obopinali, tie su ine a to preto, lebo su tensie. A co sa tyka kosikov, tak ja osobne by som prijala aspon kostice, kedze ide o plavky cez ktore sa ma opalit, tak chapem, ze nerobia vystuzene kosiky, ale kostice by sa mi na nich hodili, kedze som este dojciaca mama a mam tym padom vacsia prsia, tak mi tam ta podpora pod prsiami chyba 😒 Pockam este na odborneho poradcu-manzela 🙂 , ked dojde z prace a povie svoj nazor aj on, tak sa este rozhodnem ci si ich necham.
zuzlik0402, ked aj ty uz budes mat plavky doma, tak tiez daj vediet, ze ako sa ti pacia 😉

malka
30. jún 2010

a zabudla som napisat, ze ja zijem momentalne v zahranici, tak som si ich objednala tu, objednavala som ich v nedelu vecer a dnes ich mam uz doma 🙂
pre zuzlik0402, velkostna tabulka pre tieto plavky je rovnaka, ci na SR alebo tu v UK 😉 Porovnala som ich.

malka
30. jún 2010

danciacik, az teraz som si vsimla tvoj prispevok, ale v podstate som ti uz na otazku odpovedala v mojom predoslom prispevku 🙂

zuzlik0402
autor
30. jún 2010

pre malku: celkom nerozumiem, hádam mi nechceš povedať, že keď som si objednala 38, tak mi budú malé???!!! Keď nosím 40-42, ale podľa cm v tabuľke na slovenskej stránke mi vyšla 38! 😨

danciacik
30. jún 2010

Malka hej odpovedala - Ďakujem 😀 a zaujíma má to isté čo Zuzlik s tou veľkosťou 😕

malka
30. jún 2010

Zuzlik, nie nechcem tym povedat, ze ti 38 bude mala, ak ti v ich velkostnej tabulke vysla 38, tak je to ok 🙂. Mne podla ich velkostnej tabulky vyslo tak, ze boky mam 38, ale vrch 40, tak som si objednala 40.

malka
30. jún 2010

danciacik, ked mozes prezradit, ty si si ake objednala? 😉

malka
1. júl 2010

Danciacik, pekne 😉
Ja som sa rozhodla tie svoje vymenit za mensie cislo, ak sa mi ani potom nebudu pozdavat, tak ich vratim.
Inac, v pribalovom letaku okrem inych veci som sa docitala, ze pod plavkami sa da opalit postupne, ze pri prvom slneni bude vidiet rozdiel kde plavky boli a kde nie, ale pri castejsom slneni sa ton pokozky pekne zrovna. A este, ze pocas slnenia si treba ten remienok okolo krku obcas presunut, aby sa aj pod nim pokozka opalila. A samozrejme treba sa natierat opalovacim kremom aj pod plavkami, sak jasne, ked prepustaju 80% slnecneho ziarenia 🙂

danciacik
1. júl 2010

Malka a tie sú ti veľké čo si si objednala? Ako to tabuľka nesedela? 😕
Hej ja to viem že postupne a ono je to aj dobré veď ani v solárku ťa naraz neopáli. 😉

malka
1. júl 2010

Danciacik, nie, tabulka sedela, ale ako som uz v mojich starsich prispevkoch pisala, ze som momentalne nesumerna, tak som si ich objednala podla velkosti prs a sa mi zdaju byt volnejsie. Som zvyknuta, ze ma plavky viac obopinaju, tak idem vyskusat mensie cislo a uvidim, ci je chyba vo velkosti alebo ten material Transol je taky. To je nevyhoda internetoveho obchodu, ze si vec nemozes vyskusat ☹

len.petra
3. júl 2010

Ahojte baby,
najprv som sa čudovala, prečo majú tieto plavky také šialené vzory a už som to pochopila 😀
Mne by najviac vyhovovali jednofarebné, ale to by bolo pravdepodobne všeeetko vidieť 😖
Manžel sa mi totiž smeje, keď mám biely zadok, možno keby sa skombinoval spodok týchto a vrch normálnych, vystužených, tak by to šlo.. budem uvažovať 🙂