Prosim odporucte mi nejaku elasticku baby satku tak do 60eur nosic mam manducu ale chcela by som hlavne aspon na 5 mesiacov satku dakujem krasne
ahoj, možno už na niečo podobné odpovedali Sestrice v našej poradni, skús : https://www.modrykonik.sk/forum/category/poradn...
To by mi nevadilo ked do 6 kg vraj elasticka je lepsia pre malilinke babo aj sa lahsir manipulue potom by s presla na manducu nosic
ja som mala sestrice, tie najlacnejsie bavlnene, a vyborna satka. po cca 4 mesiacoch som presla na satkovy nosic lebo odrazu mi manduca prisla velmi tvrda oproti makkeh satke
Ja som mala Boba elastic wrap. Nova ma vysla cca 30 eur, tu sa predavaju tiez napr aj za 15. Za mna velka spokojnost. Presli sme na nosic Rishino flexible ked mal maly 3,5 mesiaca.
@mirimooch ahoj tak kupila som elasticku satku manduca sling a ozaj si neviem vynachvalit malinka ma 2 mesiace velmi sa jej paci skusala som aj nosic manducu co mam ale ta neni dobra tak nozky nasilu rozkrocit musi babo a aj my plakala tak som ju odlozila teraz pojdem kupit este pevnu satku uz ma 5 kg
ahoj, elastická šatka je pohodlná do cca 6 kg. podľa mňa je lepšie aby si šla do pevnej, využiješ dlhšie 🙂