Mam 5.mes.dceru. Vonku zima na kočíku davám aj fusak. Oblečenie: kabátik a nohavice, hrube ponožky.Stačí alebo ešte pridať capačky-topanočky? O niekolko mesiacov dáme do športiaku. A čo noha? Ano pod fusakom...
Dudri, moj maly ma vo fusaku len ponozky pod dupackami a nozicky ma teplucke...capacky by ho zbytocne tlacili
normalne ma teple nožničky.Viem, ale moja mama vravela,aby som ju dala aj capačky... Preto sa pytam na Vas...ake názory...
Dudri - pokym ma teple nozicky, tak ja by som capacky uz nedavala ... malemu vzdy davam o vrstvu menej, ako by dala moja svokra 😀
dudri zalezi aj aky mas fusak...my sme mali z ovcej vlny a davala som jej do neho ked mrzlo bud strikovane hrube papucky alebo take flausove...
mame fusak combi 3V1 z flaušu. obliekame ju bavlnene pančuchy zo tatrasvitu a hrube ponožky.
ak ma nozicky teple, tak jej ponozky stacia a nemusis nic pridavat 😉 Ja som minuly rok davala aj capacky, boli makke kozusinkove, takze ju nikde netlacili
dudri ja som kupila v Rakusku také semišové čižmičky s makkou podrážkou a vo vnutri je kožušinka. Studené ruky nohy nie sú smerodatné, ale nos keď je studený. Ale ak jej dávaš hrubé ponožky do teplého fusaku, poprípade ju ešte zabalíš do deky v tom fusaku, nemože jej byť zima.
my davame takisto bez capaciek, pancusky, ponozky a overal mame na nohach trochu dlhsi, tak ten nezavinam, nech ho ma na tych nozickach a takto sup do fusaku.
inac este v naozaj velkych zimach mozte skusit supnut babu do fusaku termoflasu 😉 ja som to nevyuzila, ale je tu taka moznost...
moja klarka ma nos vonku studeny vzdy...pre mna ani toto nie je smerodajny udaj ☹
Dudri - ake ma nozicky, ked ju donesies z vonku? Studene alebo teple? Ja by som sa tym riadila ...