Chcela by som sa opytat ci niekto neobjednava z Lindex,su tam velmi pekne veci pre deti dakujem
Chcela by som si objednat s novej ponuky na nete ale nikto neobjednava.Neviem preco ale na ceskych strankach je taky velky vyber HM,Next a aj Lindex maju aj take veci v ponuke ake nie su v kolekcii ,ale maju zle skusenosti a nechcu posielat ku nam alebo nemaju ucet u nas a potom sa im to vraj neoplati posielat .Dakujem
idete nieco objednavat ak ano dajte vediet a kolko je to
kocky ja som v cechach zacala kupovat veci od nich...spokojna urcite kavalitnejsie ako h&m, maju krasne veci, kombinacie farebne ale tu v ba nemaju taky vyber..
aj ja som spokojna s ich vyrobkami, inak 2 bodynka co maly uz vyrastol mam v bazariku, az by ste niektora chceli
kvalita je urcite lepsia ako HM, aspon mne sa tak zda, ale asi ako v com, pyzama co ma starsi su uz po X praniach tiez dost znicene, tak ale to by nevydrzalo nic tolko prani, ale veci na bezne nosenie , tak s tymi som fakt spokojna, podla mna pre chlapcov maju tam najlepsi vyber, aj co sa farieb tyka a aj materialov a este aj za super cenu, podla mna.
maju krásne veci,ja som vždy vo výpredaji niečo od nich pobrala...aj pre bábo,aj pre väčšie deti....som spokojná..kvalita,iný dizajn ako pri bežných dostupných veciach v obchode.......len je to trošku viacej penez..čo je pekné..ale zasa ako čo....nieje to prehnené...aj čo maju net stránku,ceny nie su extra vysoké.
@jasminet ak sa nemylim tak v Poluse
ano v poluse su....
no inac aj sa chystam hodit na bazar nejake veci a bodynka ktore su nam male stale nosime ako tricka na doma
po x oprani a stale ako nove... a ceny sa mi zdaju celkom ok oproti niektorym inym obchodom 🙂
my mame hadam viac ako polovicu satnika znacky lindex 😵 a este h&m a kappahl, to je tiez oblecko zo skandinavie a maju predajne v cechach. je to top kvalita, hlavne material sa nikdy nesperie a svy zostanu rovne. ine znacky ani nekupujem, iba podostavame... nakupujem v nitre v mlynoch, je tam vsetko pokope.
ahoj. Chcem sa spytat kde najblisie od Noveho Mesta nad Vahom je obchod Lindex. Okrem TN Laugo. Dakujem.
@elus111 http://www.lindex.com/sk/find-your-store/
zilina a nitra
@ichbinich http://www.mirageshopping.sk/moda/obchod/lindex
je v OC Mirage
Koľko asi trvá dodanie? A keď je poštovné zdarma, aké je doručenie? Poštou a na dobierku? Diky 🙂 .
Ahojte. Na stranke http://www.lindex.com/sk/kids si navolim slovencinu ale aj tak to nemam po slovensky. Neviete mi poradit? Sice nie je to taky strasny problem ale lepsie by sa mi prezerala ta stranka. A este jedna vec, ked som chcela dokoncit objednavku, tak mi to pytalo kreditku, co ja nemam, neviem platit kreditkou, neda sa to nejako dobierkou. Viete o tom nieco?
Dakujem krasne
@lenkaleg neviem o ziadnom zahranicnom obchode, ktory by ti poslal veci na dobierku. Vsade platis bud cez paypal alebo s embossovanou kartou. Ak sa bojis zneuzitia karty (co podla mna nehrozi), zaloz si ucet v Mbank alebo Zuno, kde to mas zdarma, a preved si tam iba taku sumu, aku potrebujes.
dakujem 🙂
@lenkaleg Suvisi to aj s tvojou otazkou, nevies/neviete, ci pri vyzdvihnuti objednavky v obchode sa plati na mieste v hotovosti alebo sa musi platit vopred? Mozno by ti to pomohlo 🙂
Kocky, ake mate skusenosti s touto znackou???? Rozmyslam, ze by som nieco objednala, ale nemam s nimi vobec skusenost....Date rady??? 😉
skoc do Za, tam je obchod Lindex, v ramci vyletu, a mas to bez rizika. 🙂