ahojte mile mamimičky. nemate niektora nejake dobre internetove stranky s detskymi vecami??ja som chcela pred nedávnom objednať take krasne choditko z USA-majú internetovu stranku, ale zial na Sk neposielajú, aj preto by som sa chcela dopracovať k nejakym strankam-odkial by to na Sk poslali 😒 nejaké rakuske, anglicke, nemecke...to je jedno, prípadne ak s nimi mate aj nejake skusenosti. Jedna baba mi pisala, ze v usa su aj nejake "profesionalne" zienky, ktore by tam vedeli nieco kupit a poslat na Sk, nemate niektora s tym skusenosti??nepoznate taku??kedze sa sem nemozu uvadzat webove stranky, ako som citala na pravidlách fora, tak Vás poprosím ak sa da IP. naozaj by ste mi velmi velmi pomohli a snad by som tam aj nasla to choditko. majte sa krasne. 🙂 veľa zdravíčka Vám a Vaším krpčekom 😉
mywiel : ahoj vdaka. sem dost casto chodim, ale vacsinou co sa mi uz velmi paci a mam o to zaujem tiez na Sk neposielaju...
Niektori posielaju ked im napises a spytas sa dopredu, ja to robim tak. 😉
a vies mi povedat, kolko je asi priblizne postovne? tak to skusim aj ja tak im pisat..
halllo to naozaj nikto neobjednavate z netu zo zahranicicia???
To zalezi od kg to sa musis spytat konkrétne na vec ktoru si objednavas predavajuceho. Inac téma o ebay tu uz je myslim.
ja nakupujem prakticky len v zahraničí a vo všetkých možných shopoch.. USA, UK, Austrália, ale sú to väčšinou len malé veci do 2kg, pretože väčšie zásielky sa oplatí objednávať jedine v Európe, zo zámoria by bolo vysoké poštovné (z USA treba pri hodnote nad 150€ počítať s clom) atď atď.
Stránok je milión, treba hľadať.
Čo sa týka eBay, tak všetko je o ľuďoch.. ak niečo chceš, napíš predajcovi aj keď nemá zasielanie na Slovensko. Väčšina z nich je ústretová.
jooj vsak ja uz dlho dlho hladam stranky, ja viem ze ich je vela, len sa neviem na ziadnu dostat 😒 no snad este niekto napise sem o nejakej 😀
vsetko cez ebay od nohaviciek cez kocik az po auto
no tak neviem, akurat mi jedna odpisala ze mi to na sk neposle... 😒
ahote...dobry je babywalz.de ....ale neviem ci robia aj zasielky....
😉 ssilvus velmi pekne dakujem idem kuk
ja tiež ošatenie/hračky/knihy pre deti pre nás z anglického ebay. z amerického je poštovné dosť drahé. 🙄
adrolka ahoj no ja som aj z toho anglickeho chcela objednat, ale uz som tam asi 4 ludom napisala a nikto mi ani neodpisal, ci by mi to na sk poslal ☹
alias 313...ja som do toho baby walzu napisla a spytala sa na podmienky dorucenia atd...tak dufam odpisu lebo aj man by to zaujmalo...ja som tam rada chodil nakupovat aj ked som este nemala dieta
Ja som z Ebay nakupila uz asi 1000 veci, nebol problém, bud posielaju do celého sveta (worldwide), bud len do EU no a s niektorymi sa da dohodnut aj ked maju napisané cez posielaju len do UK, no a s niektorymi nie ale maju tam velky vyber co sa tyka veci ja som velmi spokojna a fakt tam nakupim za facku aj s postovnym, ked ratam ze vydrazim veci za 0,99 libry tak to postovné kludne zaplatim. 😉
http://shop.ebay.co.uk/allcategories/all-catego... tu sa da bud vydrazit na aukciach, alebo kupit...