Nový Rischino flexible verzus použitý Sestrice

ketrin2929
9. nov 2020

Ahojte, poraďte chcem si kúpiť nosič. Skúšala som si sestrice veľmi sa mi páči ,ale odrádza ma cena od kúpy nového. Našla som na bazári za nejakých 120 eur. Ale zvažujem ešte risichino,ten nový stojí 135 eur. Len som ho neskúšala,tak neviem či to risknúť.

xjakubikovak
9. nov 2020

@ketrin2929 ahoj ja som mala rischino ale starší model a nevedela som ho vôbec nastaviť a teda čo som čítala recenzie tak ho veľmi chvália ale tiež mali niektoré problém s nastavením. Sestra má Sestrice a skúšala som ho a je podľa mňa skvelý, mala som v ňom jej 2 r dcéru a ani som nevedela že ju mám na sebe, plus sú tam nejaké vychytávky čo tuším že majú len ich nosiče takže ja by som brala Sestrice 🙂

mima1
9. nov 2020

Ja som kupila rischino flexible a vratila som ho. Total sa zle nadstavoval. A tiez som citala samu chvalu nan. Ale akoze vyzeral dobre no asi som bola mantava lebo som ho mala doma 10dni a potom som ho vratila a vybrala iny

sofiia87
9. nov 2020

Oba si vyskusaj. Rischino ma narozdiel od Sestric uplne makky bedrak, co ti nemusi sediet. Co sa tyka nastavovania, Sestrice su topka v tomto, uplne lahko nastavitelne a za mna teda naozaj premakany nosic. Ja som nosila v Lenke 4ever, aj ked som velmi chcela sestrice ale ten tvrdsi bedrak mi nevyhovoval ked bola mala babatko. Plusko som si kupila Sestrice a nelutujem uz, ale cielene som isla po tvrdsom bedraku, kedze pri tej vacsej vahe mi to vyhovovalo viac 🤷‍♀️

kikulienkadd
9. nov 2020

Ahoj,mala som Rischino Štandard, ten sa už nevyrába,nosila som v ňom syna cca od 4 týždňov do cca 14 mesiacov. Potom som si kúpila Rischino xxl flexible,syn má cez 2 roky,použitie je príležitostné, ale nosenie máme obaja veľmi radi. Vyskúšaj si,ak máš možnosť, všetky typy,ktoré ťa zaujímajú, lebo tu na MK môžeš od mamín dostať najlepšie odporúčania podľa našich skúseností, ale ty sama máš svoju predstavu a prefencie. 😉

cookie29
10. nov 2020

Treba vyskúšať ale nie 5 minút ale skutočne na nosenie. Ja som mala Rischino štandard pri malom a topka. A potom sestrice plus a vážne premakane. A uvažujem že skúsim ten ich one. Ináč second hand pri nosení je skôr výhoda.

mtoth
10. nov 2020

@ketrin2929 na FB je skupina nosime nase deti, tam ti poradia, aj ti napisu baby viac skusenosti.