Máte niektorá nosítko Hipseat. Ako ste s ním spokojná? Kde sa dá kúpiť?
@luci2012 ahoj, mam, pomerne casto ho vyuzivam, ked ideme bezcielne von. dcera je v obdobi, ked je raz na rukach, hned zas na nohach a nechce sa mi ju kazdu chvilu davat do nosica na chrbat (my sme bezkocikovci🙂. za mna urcite ano, ked financie dovolia. kupit dostat na http://www.hipseat.cz/ alebo skus pozriet ebay ci neake sk a cz bazare
mne sa tiež pozdáva a preto som si ho objednala od jednej mamičky, Teraz čakám kedy mi ho pošle. Keď ho vyskúšam, tak dám určite vedieť ako mi vyhovuje ( alebo nevyhovuje).
Ja som už raz do fóra tu písala, tak sa nechcem opakovať. Možno to budete brať ako reklamu 🙂 , lebo tu jeden hipseat predávam, ale podľa mňa je to super vec. Len treba mať jasno v tom , čo od t oho človek čakáAle človek . Ja som mala aj iné nociče a nemyslím si, že ich nahradí hipseat. V mnohých situáciách je pre mňa hipseat najôepšia voľba. ľahko sa nasadzuje. Malý len vyhopne, ja ho prennesiem kúsok , a zase beží sám.Výborný je keď človek niekde postáva a musí ho držať na rukách - to je obrovský rozdiel medzi tým, držať ho bez hipseatu a s ním. Ale ak si ho človek zle nasadí tak je to o ničom. A ke´d nosím z hipseatom, nebolieva ma chrbát. Ale na dlhé prechádzky s dieťaťom na rukách to isto nie je.
@bublinam ja ho sice nepredavam,ale tvoju 'reklamu' mozem len potvrdit🙂 u mna velmi dobra volba pre vacsie dieta. Na dlhe nosenie je nepohodlny,zacne tlacit,neskor citit chrbat. Ale oorucam,ked idete s dietatom von, nosite chvilku,zlozite,nosite a zase zlozite🙂 a suhlasim aj s tym postavanim,ked sa s niekym rozpravam,je to citelny rozdiel s tym a bez. Teraz v zime si ho velmi chvalim tiez,pretoze mi strasne vadi,ze som naobliekana ja aj dcera a je mi nepohodlne vyhadzovat ju na chrbat a nosit,takze hipseat iba zapnem na bundu,vysadim dieta a idem🙂
@luci2012 podla mna blbost 🙂