Prosím vás, pozná niekto nosiče LILIPUTI, alebo má s nimi niekto skúsenosti? Zaujímalo by ma, či sú lepšie, pohodlnejšie ako klokanky. Ďakujem.
ahoj, su na rozdiel od klokanky ergonomicke, cize zdrave pre vyvoj klbikov ...my pouzivame cca od 6. mesiacov nosic Liliputi...mala je v nom spokojna, pekne zaspinka, minule sme ho mali na ture a v pohode...ja odporucam urcite, skusali sme aj Manducu, Liliputi nam sedi viac...🙂
Ahoj, aj my mame liliputi a sme spokojni, pouzivala som pri prvom a aaj teraz maleho nosim, hlavne ked niekam potrebujem vybehnut, ale aj na tury, Klokanky nie su vhodne pre vyvoj babatka, urcite radsej nosic 😉
Ahoj, my sme sa do cca 10tich mesiacov nosili v elastickej babyšatke Liliputi (http://www.liliputi.sk/index.php?page=shop.prod...). Mala som aj babyvak (theBabaSling), ale maly sa mi v tom citil velmi stiesnene a vobec tam nechcel byt. Je to velmi neelasticke. Od 10tich mesiacov uz pouzivam Ergonosic (podobny nosic ako ma aj Liliputi). Ale ten ergonosic ma aj novorodenecku vlozku a mozes v nom babo nosit od narodenia, tak by to tiez mohlo byt fajn.