Nosič z LIDLA - máte s ním skúseností?

sanny2993
3. jan 2021

Ahojte, mate skusenost s tymto lacnym nosičom pre bábätko? Hladam niečo pre nosenie od narodenia - pri vareni, do prirody. Pripadne viete mi poradit nejaky ergonomicky nosic od narodenia ktory babetku neuškodí? 🙂

kate_cs
3. jan 2021

Tento určite nie. Nie je ergonomicky, je to klokanka. Pozri sa ako ma to dieťa v ňom nohy, úplne zle 😞

enoula
3. jan 2021

Určite nie, za tu cenu to nemôže byt ergo a ešte navyse pre tak male babo..
ak hladas niečo lacnejšie, tak asi jedine bazarovy
Väčšina nosicov je zhruba od 3mes, ale najdes nejake vhodné aj od narodenia. Pozrela by som asi sestrice one carrier, ten vydrzi potom aj dlho.. naj je ist vyskusat si ho

simonkaba
3. jan 2021

Uf toto určite nie... Ak chceš od narodenia pozri Rischino flexible kľudne aj bazarovy 🙂 pripadne Sestrice ci Belenku (v tej som ja nosila od 2-3mesiacov)

evkamotka
3. jan 2021

Cele zle. Nozky maju byt do W a nie takto obesene dieta so zvesenymi nohami. Pozri bazar za 20e najdes v pohode normalny nosic

nika82
3. jan 2021

@evkamotka nozky maju byt do M v ergo nosici

nika82
3. jan 2021

nosice vhodne od narodenia
→ Andala Newborn / Andala Tai
→ Boba X
→ Buzzidil SSC (Baby size) / BuzziTai / Wrapidil
→ DidySnap / DidyKlick / DidyTai
→ Diva Milano One Size / Essenza Mei Tai
→ EmeiBaby (Baby size) / EmeiTai (Baby size)
→ Fidella Fusion (Baby size) / Flow Click (Baby size) / Fly Click (Baby size) / Fly Tai (Baby size)
→ Harma Mei tai
→ Hoppediz Hop Tye
→ Isara The One
→ Kokadi Flip (Baby size) / Tai Tai (Baby size) / Wrap Star (Baby size) / Wrap Tai (Baby size)
→ Ling ling d'amour P4 (Baby size)
→ MoniLu Uni Start
→ Moyo Classa (First size)
→ Oscha Bairn / Nook (Encompass) / Cairis
→ Rischino Flexible (Flexi)
→ Storchenwiege

zojanka
3. jan 2021

@nika82 Ahoj. Prosím, vedela by si poradiť ktorý vhodný nosič je najlacnejší ? Pre upresnenie, nechystám sa nosiť ale budem potrebovať 1-2x do týždňa vybehnúť vyvenčiť psa pred dom keď bude manžel v práci. Čiže 2x týždne cca 5-10min v ňom bude mimčo, preto nechcem nič drahé. Najlepšie taký od narodenia, prípadne od 3m.

evkamotka
3. jan 2021

@nika82 to som myslela, ach tie pismena

nika82
3. jan 2021

@evkamotka v pohode

nika82
3. jan 2021

@zojanka aku cenu si predstavujes

zojanka
3. jan 2021

@nika82 Poviem pravdu čo najmenej. Kludne dačo bazárové za 30€. Čakám prvé a vôbec sa do toho nevyznám ale hlavne nechcem aby to mimču škodilo. Ak by som sa rozhodla nosiť pravidelne tak zainvestujem ale na to občasné 5min venčenie sa mi nechce veľa míňať.

nika82
3. jan 2021

@zojanka pozeram bazar a nic suce

zojanka
3. jan 2021

@nika82 mám ešte chvílu čas na kúpu tak budem priebežne pozerať ... len mi poraď prosím ktoré su také najlacnejšie?

zojanka
3. jan 2021

@nika82 nejde :/

nika82
3. jan 2021
zojanka
3. jan 2021

@nika82 ďakujem

evkamotka
3. jan 2021

Ja som za 30 kupila ergobaby tu na mk. Daj si filter, priebezne iste najdes. A ze to nie je nove je uplne jedno, robia sa z pevnych materialov

sashka22
3. jan 2021

@sanny2993 fúú, v tom by môjmu tlačilo vajká. Kúpila som si z bazáru Manducu, mam aj šatku z prvého tehu. Ma rok a stále sa rád nosí, akurát, že už Manduca mu je krátka na chrbatik.

sanny2993
autor
4. jan 2021

Ďakujem Všetkym maminkam. Bude to naše prvé babo tak som rada že ste mi poradili 🙂 poobzeram sa po spomínaných značkach 🙂

sanny2993
autor
9. jan 2021

@evkamotka ahoj. Crlkom ma zaujal ERGOBABY - Nosič EMBRACE - PURE BLACK. Teraz ho maju v akcii. Nemala si nahodou tento? Mozno by som nad nim pouvazovala 🙂