Ahojte, mate skusenost s tymto lacnym nosičom pre bábätko? Hladam niečo pre nosenie od narodenia - pri vareni, do prirody. Pripadne viete mi poradit nejaky ergonomicky nosic od narodenia ktory babetku neuškodí? 🙂
Určite nie, za tu cenu to nemôže byt ergo a ešte navyse pre tak male babo..
ak hladas niečo lacnejšie, tak asi jedine bazarovy
Väčšina nosicov je zhruba od 3mes, ale najdes nejake vhodné aj od narodenia. Pozrela by som asi sestrice one carrier, ten vydrzi potom aj dlho.. naj je ist vyskusat si ho
Uf toto určite nie... Ak chceš od narodenia pozri Rischino flexible kľudne aj bazarovy 🙂 pripadne Sestrice ci Belenku (v tej som ja nosila od 2-3mesiacov)
Cele zle. Nozky maju byt do W a nie takto obesene dieta so zvesenymi nohami. Pozri bazar za 20e najdes v pohode normalny nosic
nosice vhodne od narodenia
→ Andala Newborn / Andala Tai
→ Boba X
→ Buzzidil SSC (Baby size) / BuzziTai / Wrapidil
→ DidySnap / DidyKlick / DidyTai
→ Diva Milano One Size / Essenza Mei Tai
→ EmeiBaby (Baby size) / EmeiTai (Baby size)
→ Fidella Fusion (Baby size) / Flow Click (Baby size) / Fly Click (Baby size) / Fly Tai (Baby size)
→ Harma Mei tai
→ Hoppediz Hop Tye
→ Isara The One
→ Kokadi Flip (Baby size) / Tai Tai (Baby size) / Wrap Star (Baby size) / Wrap Tai (Baby size)
→ Ling ling d'amour P4 (Baby size)
→ MoniLu Uni Start
→ Moyo Classa (First size)
→ Oscha Bairn / Nook (Encompass) / Cairis
→ Rischino Flexible (Flexi)
→ Storchenwiege
@nika82 Ahoj. Prosím, vedela by si poradiť ktorý vhodný nosič je najlacnejší ? Pre upresnenie, nechystám sa nosiť ale budem potrebovať 1-2x do týždňa vybehnúť vyvenčiť psa pred dom keď bude manžel v práci. Čiže 2x týždne cca 5-10min v ňom bude mimčo, preto nechcem nič drahé. Najlepšie taký od narodenia, prípadne od 3m.
@zojanka ak si na fb pridaj sa do skupinyhttps://www.facebook.com/groups/noseniedetislaskou
Ja som za 30 kupila ergobaby tu na mk. Daj si filter, priebezne iste najdes. A ze to nie je nove je uplne jedno, robia sa z pevnych materialov
Ďakujem Všetkym maminkam. Bude to naše prvé babo tak som rada že ste mi poradili 🙂 poobzeram sa po spomínaných značkach 🙂
Tento určite nie. Nie je ergonomicky, je to klokanka. Pozri sa ako ma to dieťa v ňom nohy, úplne zle 😞