Dobrý deň chcem sa opýtať, mám 4,5m syna nosime sa cca od 1m kvôli tomu že úplne odmietal kočík. Najskôr sme sa nosili v nosiči od Fodelli teraz mame Rischina. 1 spánok cez deň má vždy v nosiči cca 2h, ale poslednú dobu má začína dosť bolieť chrbát. Tak by na zaujimalo či by nebola lepšia šatka?
(Ešte dodám že má cca7,5kg.)
Tazko povedať, moze to byť aj samotnym nosicom, aj ako ho mas nastaveny aj drzanim tela. Ak to je zle, bude aj so satkou bolieť
@jahodova01 s tým by problém nebol mám známu čo mala aj podoprku, mna len zaujíma či to vôbec má zmysel lebo ako s nosičom sme obaja spokojný on tam rýchlo zaspí a ja si viem aspoň coto porobiť 😄 nosič nám nastavený správne tam by som problém nevidela aj mi je pohodlný len keď ho mám už dlhšie v nosiči tak cítim chrbát že to neni Ok (ale zas popravde som s tým mala problém aj predtým )
Odporucam navštíviť niekoho kto má skúsenosti so satkivanim, aby ti ukázal správny uvaz a hlavne aby ta ho naučil správne viazať, chce to cvik. Za mňa bola šatka na nezaplatenie, nosič som využívala skôr na návštevách a výletoch kde bolo potrebné rýchlo dieťatko upokojiť, nakojit. A potom neskôr cca od 7-8 mesiacov už bol viac ako šatka využívaný nosič. Je to ale dosť individuálne a záleží aj od nosiča a aj jeho správneho nastavenia