Nosič Rischino štandard a flexible

mata391
24. apr 2020

Prosím vás, mam nosič rischino, štandard. Aké sú prosím vas výhody nosiča štandard a flexible? Mam ročnú dcérku, má 8 kíl.

xjakubikovak
24. apr 2020

@mata391 štandard nieje nastavitelný, flexible je nastavitelný.Standard tym padom je len na kratke nosiace obdobie, flexible si prispospbujes od novorodenca az do velkosti 92/98. Ja som mala nenastavitelny nosic a nevidim v tom ziadnu vyhodu. Ak sa mi dobre zda lebo je to zla fotka tak malej je uz nosic maly, latka ma byt od kolienka po kolienko, vyzera ze jej latka konci niekde na stehne takze by sa trebalo poobzerat po vacsom nosici.

xjakubikovak
24. apr 2020

@mata391 resp. po tom flexible, moj maly ma 10 mesuacov a nosic mame zatiaľ uplne najviac stiahnuty cize nam vydrzi este velmi dlho.

leniel
4. máj 2020

@xjakubikovak moja svagrinka flexible prave v 10 mesiacoch menila za iny, jej chlapcek je tazsi a vacsi, mali ho roztiahnuty na max. a uz jej nebol pohodlny makky bedrak.

leniel
4. máj 2020

@mata391 standard vam je uz ozaj maly. Ak chces dalej nosic, pokukal toddler nosice - napriklad od rischina model flexi xxl - rastuci nosic upravujes presne podla vysky dietatka, cize mu vzdy krasne sadne. Nerastuci ,,sedi’’ len kratke obdobie, kym latka siaha dietatku od kolena po koleno.

xjakubikovak
5. máj 2020

@leniel ano mate pravdu, ja som si vobec neuvedomila ze moj maly ma tiez 10 a menili sme za toddler, preto som písala ze ho ma najviac stiahnuty. Rischino som msla ale uz neviem aky ma bedrak, my sme menili tiez kvoli tomu ze som potrebovala tvrdy.

lilinka2018
7. jún 2020

Maminky prosím o radu, mám 5tyzdnove dievčatko a rozmýšľam nad kupov použitého nosicu rischino, ktorý by ste mi odporučili? Flexi ci štandard? Prioritne chcem používať kočík, Alena nejaké výlety a podobne by sa zišiel noic 🙂

leniel
7. jún 2020

@lilinka2018 urcite flexible!

lilinka2018
7. jún 2020

@leniel Ďakujem za odpoveď, viete aj nejaké dôvody?

leniel
7. jún 2020

@lilinka2018 samozrejme! Standard sedi najskor od 3-4 mesiacov a nie je rastuci. Ma sice novorodenecku vlozku, ale tu neodporucame, tazko sa do nej spravne polohuje babatko, aby bolo podsadene - dosiahlo nozicky do tvaru M- kolienka vyssie ako zadocek, chrbatik do C - to je v tej vlozke zlozite. Flexible upravujete pomocou praciek a snurok, mesiac po mesiaci ako vam dietatko rastie to povolujete.

lilinka2018
7. jún 2020

@leniel super ďakujem za rozluskutie 🙂

lilinka2018
7. jún 2020

@leniel ten flexi som si už mala možnosť vyskúšať, môžem poprosiť o radu či ho mám takto dobre nastavený?

leniel
7. jún 2020

@lilinka2018 dietatko nesedi rovno a bez fotky zboku neviem posudit spravnost podsadenia

lilinka2018
8. jún 2020

@leniel posielam teda druhý pokus aj s fotkou z boku, je to ok?

leniel
8. jún 2020

@lilinka2018 myslim, ze ano. Mohlo by byt lepsie podsadene - ked davas dietatko do nosica, dat mu ritusku akoby tebe na brucho. Este sa mu kus zagulati chrbatik.😉

macko1007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tl999
3. okt 2023

Ahojte baby. Poradíte mi prosím, čo upraviť? Ďakujem pekne