hojte mamičky. Máte skúsenosti s týmto nosičom? BABYBJÖRN 3D Mesh. Celkom sa mi pozdáva. Prípadne aký by ste odporučili? S ktorým ste boli spokojné? Budeme mať letné dieťa. Nosič plánujem využívať príležitostne. Ďakujem
Šatka. Pozri u mňa v ponuke😉 hlavne pre letné dieťa najtenšia varianta. Vieš viazať aj na bok.
Ci s nou zakryť.
@stastnamamulka Ďakujem <3
Urcite iny nosic, aby babatko neviselo za rozkrok. My sme mali sestrice nosic ten najmensi, velmi lahko sa nastavoval.
@koticka babybjorn nosic ne! Fidella, sestrice, rischino, kavka, atd. to jsou nosice pro tebe. Hlavne si dej pozor, aby sis koupila velikost na novorozence 🙂
@koticka ahoj,nie je to vhodný nosič pre novorodenca,ani pre staršie bábo a ani pre teba,už len z pohľadu na prekrížené popruhy na chrbte prídeš o kríže.Je to takzvaná klokanka, populárna pred 15r( nosila som v nej 1.dcéru),pozri si ergonomické nosiče ,napr .Rischino,Sestrice Carrier One,pri správnom nastavení ich ani nebudeš cítiť (v ergo som nosila najmladšiu a oproti klokanka je to brutálny rozdiel).Plus ergonomický nosič predáš ďalej aj za 3/4 pôvodnej ceny,neergo určite nie,pritom pôvodné ceny za nové sú skoro rovnaké.Ďalšou výhodou je aj správne uloženie dieťatka a jeho nožičiek,chrbátik do C a nôžky do M.Pri klokanke dieťa visí za rozkrok.