Ženy prosím poraďte mi nosič pre chlapa, nemusi byť ten najdrahší, nosiť chce iba doma. Ale taký kde môže byť dieťa otočené tváričkou von.
Ďakujem 🙏
@veronikaszabova vôbec sa do týchto veci nevyznám, takže si nechám veľmi rada poradiť 🙈 on to chcel len na doma, lebo dcéra je taka ze keď ju chceme nechať hrať sa tak začne plakať hneď ako sa od nej vzdialime. A ja keď musím odbehnúť tak on si s nou inak ako na rukách nevie poradiť, preto ho napadlo toto.
Tak radšej to nemám kupovať?
@rhodesian Nosic je super vec, ale nie klokanky, kde je dieta otocne tvarou dopredu. Nie je to ergonomicka poloha, je zavesene za slabiny a vyvija sa tym neprimerany tlak na chrbticu. Takze aj ked to ma byt len sporadicke nosenie odporucam ergonosic, kde je dieta obratene tvarou smerom k rodicovi. Ak nechcete vela investovat pozrite si bazar a znackami ako manduca, belenka, liliputi, rischino... nic nepokazite.
a nosit na rukach takto a ukazovat jej veci po dome? neviem ako velmi je uz tazka...
https://monikamajorosova.sk/blog/nosenie-dietat...
Suhlasim so vsetkymi prispevkami vyssie. To, co popisujes je klokanka a je viac na skodu, ako na uzitok.Urcite skuste dat drobca na chrbat. To by sa mu mohlo pacit viac 🙂
@rhodesian pises o klokanke, nie ergonosici - ak chces tvarou von. A tie su pre zdravie dietata skodlive.