Ženy prosím poraďte mi nosič pre chlapa, nemusi byť ten najdrahší, nosiť chce iba doma. Ale taký kde môže byť dieťa otočené tváričkou von.
Ďakujem
@veronikaszabova vôbec sa do týchto veci nevyznám, takže si nechám veľmi rada poradiť on to chcel len na doma, lebo dcéra je taka ze keď ju chceme nechať hrať sa tak začne plakať hneď ako sa od nej vzdialime. A ja keď musím odbehnúť tak on si s nou inak ako na rukách nevie poradiť, preto ho napadlo toto.
Tak radšej to nemám kupovať?
@rhodesian Nosic je super vec, ale nie klokanky, kde je dieta otocne tvarou dopredu. Nie je to ergonomicka poloha, je zavesene za slabiny a vyvija sa tym neprimerany tlak na chrbticu. Takze aj ked to ma byt len sporadicke nosenie odporucam ergonosic, kde je dieta obratene tvarou smerom k rodicovi. Ak nechcete vela investovat pozrite si bazar a znackami ako manduca, belenka, liliputi, rischino... nic nepokazite.
a nosit na rukach takto a ukazovat jej veci po dome? neviem ako velmi je uz tazka...
https://monikamajorosova.sk/blog/nosenie-dietat...
Suhlasim so vsetkymi prispevkami vyssie. To, co popisujes je klokanka a je viac na skodu, ako na uzitok.Urcite skuste dat drobca na chrbat. To by sa mu mohlo pacit viac
@rhodesian pises o klokanke, nie ergonosici - ak chces tvarou von. A tie su pre zdravie dietata skodlive.