Nosič pre 7-mesačné väčšie bábo

17. jan 2023

Ahojte, odporučite mi nosič pre 7 mesačne, 11 kilove babo? Máme Rischino flexible.. Niesom moc spokojná. Nastavenie je ťažké a nezda sa mi že je v tom malému komfortne 😂

babovka2321
17. jan 2023

Skus na FB skupiny Nosenie deti s laskou alebo Nosime nase deti a najdi si v okoli podpornu skupinu nosenia (neviem, odkial si), tam budes mat moznost vyskusat si rozne nosice, je to lepsie, nez sa riadit skusenostami inych. Mne napriklad rischino vyhovovalo, ale 11kg by som vo flexible uz neuniesla, okolo 8-9kg som uz menila za Xcross.

hederamonstera
17. jan 2023

Mam BeLenka nosic a super. Maly (11m) ma 12kg

bluemoon24
17. jan 2023

My mame Jozanka uz od 7m cca 😅 syn je taky vetsi. Ale najdi si skupiny v okoli a chod vyzkouset. To je nejlepsi, co muzes udelat. Nebo aspon na nejakou prodejnu, tam vy ti to meli spravne nastavit 🙂

sakaca
19. jan 2023

Určite si pozri aj videonavody priamo na stránke Rischina to ti objasní nastavenie a pridaj fotky nastavenia bud sem alebo do skupiny Nosíme naše deti na FB poradia ti s nastavením a aj s výberom nosiča. Ja som vo Flexible odnosila 2 deti, aj keď som skúšala iné nosiče vždy som sa k nemu vrátila a neskôr na výlety som mala ich XXL, pre teba by aktuálne od nich bol OK už aj Xcross.

texlah
24. jan 2023

Ja mám 7.5m, niečo cez 8kg bábo, a práve som prešla z rischino flexible na rischino Xcross s menitelnymi ramennymi popruhmi. Na Xcross sa dajú ramenné popruhy križiť a má tvrdší bedrak čo mne vyhovuje a je lepšie na nosenie ťažšieho bábätká. Pozri aj sestrice, Noma adapt 3/4, be Lenka 4 ever nosiče pre už väčšie bábätká. Tiež skús zistiť či v meste odkiaľ si nieje na fcb nosiaca skupina, tam sa dajú často nosiče vyskúšať predtým než si vyberieš ktorý ti vyhovuje.