Ahojte, chcela by som sa poradiť o aktuálnych nosičoch pre bábätka, synček bude mať 4 mesiace a ma + - 7kg (nevážim ho doma len na poradni, blbé komentáre si nechať ďakujem) , mám po dcérke nosič ale v tom mi nechce byť, osobne sa mi zdá, že je ešte veľký hoci je to nosič od 3kg ale je dost široký na nožičky synček je dosť dlhý, skúsenosť s nim mám, že dcérku som.v ňom nosila až od cca 5 mesiaca a tá bola riadna buchtička jej nevadilo nič ;) ďakujem vopred za každú radu ;)
@stevka2511 ja som spokojná s manduca rastúcim nosičom. ešte v ňom občas svoje bábo nosím a má 9 kg
@stevka2511 jaky mas nosic doma? Netreba ho jen spravne nastavit? Jinak nosic si treba vyzkouset, najdi nejakou nosici skupinu v okoli a pozkousej. My mame Jozanka, syn byl tak vetsi miminko, mame ho asi od 6kg a jeste ted se v nem nekdy ponosi (19m a 13kg).
@stevka2511 mala ma 4m, 7kg a mame ERGOBABY Embrace - Jade. Mame este jeden, ale mala v nom nechcela byt (Liliputy)
Ďakujem všetkým veľmi pekne , popozerám a zvážim co by bolo asi naj pre neho lebo on kričí akoby ho v tom.nasom boleli nožičky a do Togo už asi mesiac mi štrajkuje s kojenim ale priberá krásne tak to je u nás zaujímavé 🫣 aspoň keď je na rukách tak je troska ticho 😃
@stevka2511 záleží aj od veľkosti nie len od váhy aj podľa toho budeme vedieť lepšie poradiť. Ja som od narodenia nosila v Rischino
@stevka2511 ahoj skus skupinu na FB nosíme naše deti
Ja mám nosič rischino flexible a som s ním spokojna