Nosič pre 2-mesačné bábo

freckled_cat
21. aug 2022

Ahojte maminky, potrebujem poradiť nosič pre moju dcérku. Má koliky a reflux a jediný spôsob uspávania, ktorý nám funguje, je buď počas kojenia ak zaspí na prse alebo šatka (manduca). Neznáša nosenie na rukách, kočík, kidvak, perinku, zavinovačku, sama nezaspí a na fitlopte ju napína. Chcem nosič kvôli rýchlejšiemu a jednoduchšiemu nasadeniu. Rozmýšľala som nad Rischino Flexible, Belenka mini, Moyo Uni, Fidella fusion, Lenny Lamb UpGrade alebo Storchenwiege. Poprípade ak máte iné odporúčanie sem s ním. Potrebujem aby sa na nosiči dala nastaviť výška opierky bábätka, šírka pri nožičkách a aj pri hlávke. Materiál aby bol jemnejší (bavlna, merino...) a aby mal v oblasti kolenných zhybov tú mäkkú časť. Nesmie byť príliš hrubý a tým pádom príliš teplý, aby sa dal využiť i teraz na von i na doma, keďže ja celkom dosť hrejem a malá nemá rada veľké teplo. Ďakujem 🙂

tehotna40
21. aug 2022

Mala som belenka ale mne nevyhovoval, kúpila som rischino flexible a za mňa top nosič. Najlepšie je nájsť v okolí nejakú predajnu a vyskúšať, každému vyhovuje niečo iné.

jazula
21. aug 2022

Ja som používala Rischino Flexible od 5-6 týždňov malej, teraz má malá 15m a mením za Zumbucca štandard. Už mi vyhovuje tvrdší bedrák. Veľa báb nedá dopustiť na Sestrice One, to mne napríklad nevyhovovalo kvôli príliš tvrdému bedráku. Najlepšie bude vyskúšať na nejakej podporke alebo v predajni. Ja som tak nabehla do predajne, že potrebujem odísť už s nosičom kvôli skrytému refluxu malej. Vyskúšala som asi 5 nosičov (aj s malou, v jednom si aj zdriemla rovno 😉), odniesla som si odtiaľ jeden na týždeň požičaný a po týždni som si išla vyzdvihnúť svoj vlastný. Môžeš aj poskúšať a potom kúpiť z druhej ruky.

sakaca
24. aug 2022

@freckled_cat mam Rischino Flexible a som spokojná. Používala som ho cca od 2 týždňov.

aris2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz