Ahoj baby .Chcem si kúpiť nosič pre bábätko.Taky ktorý môzem využívať hneď po narodení.aby hlavicka nelietala😳.viete mi poradiť aký je vhodny prípadne podľa čoho vyberať?vďaka❤️
Rischino robi nosic ktory sa moze hned po narodeni - Rischino flexible 🙂
ale tiez som prve 2-3 mesiace nosila v satke a potom striedala s nosicom Belenka
Aj sestrice maju nosic od narodenia, Carrier One
No a podla coho, podla toho ako ti sadne, ci ti bude pasovat
Ja som to tiez riesila a dlho sa rozhodovala.. Kupila som nakoniec na prve mesiace elasticku satku Boba a neskor kupim pravdepodobne nosic Sestrice, tak aby dlhsie vydrzal. Tie nosice co su od narodenia sa daju pouzivat len do urcitej vahy a to mi pride potom strasne drahe ak by tam nechcel byt 🤷♀️
Buzzidil Baby Size
Buzzidil Wrapidil Wrap Tai
Caboo (elastický nosič, vydrží cca do 7/8 kg dieťaťa)
DidyKlick
DidyTai
Diva Milano Original Meh Dai
Emeibaby baby size / EmeiTAI baby size
Fidella Fly Tai baby size
Fidella FlyClick baby size
Fidella Fusion baby size
Hoptye
Kokadi Aqua Tai Tai Baby (nosič určený na nosenie do vody, teda občasné a krátkodobé!)
Kokadi Flip baby size
Kokadi Tai Tai baby size
Kokadi Wrap Star baby size
Kokadi Wrap Tai baby size
My Sol Girasol Baby Carrier
Oscha Cairis Carrier Baby
Papoozle (elastický nosič, vydrží cca do 7/8 kg dieťaťa)
Pure Baby Love Carrier
Storchenwiege
@zdrexa mala som Kokadi Tai Tai babysize, a teraz mam Kokadi Flip babysize, nosili sme sa od dvoch týždňov, spokojnosť 👌
Mam Rischino Flexible malu v nom nosím od 3 týždňov, da sa to super nadstavit pozrite si na YouTube videa
Odporúča sa najprv šatka. Nezvládla som to viazať a malým babom. Mám Rischino Flexible, ako sa už spomínali. Super vec. 😊
@zuzanarodakova riadne po bokoch nosica ma nozky
Hneď po narodeni som videla mamičky hlavne dávať iba do šatiek, my sme až neskôr od cca 4m dávali do nosiča, keď už bola dcérka pevnejšia. Mali sme ergobaby adapt.