Nosič od narodenia

sunnytt
30. jan 2017

Dievcata vobec sa v tom nevyznam ale zhanam ergonosic nie satku vhodny od narodenia. Nakolko.manzel pracuje na dvanastkach a mame psika ktoreho treba vencit. Byvame v panelaku a nechce sa mi chodit hore dole s kocarom. Preto zhanam ten nosic. Satky sa bojim ze nebudem dobre vediet uviazat. Poradite mi prosim nieco vhodne nie drahe? Max 50 eur kludne aj z druhej ruky. Dakujem🙂

mimi8814
30. jan 2017

ja som mala manducu, ale urcite su aj ine nosice...

catrina_s
30. jan 2017

Tiez zhanam nieco a bolo mi odporucane aj nosic ergobaby.

sunnytt
autor
30. jan 2017

Tie manducy su dost drahe

zuzka38
30. jan 2017

@sunnytt tak kúp používajú 😉 inak nové Košice aj satky sú drahe

zuzka38
30. jan 2017

@sunnytt používané sa dajú kúpiť v pohode v bazariku.. A Košice mali byt nosiče 😝

marosinecko
30. jan 2017

Ergo nosic chico mame my a je sa mi zda do 9kg... a bol super. Drobcovi sa v nom pacilo .

juliette173
30. jan 2017

@marosinecko chicco, pokial viem, nerobi ergo nosice :-/

petrag25
30. jan 2017

@marosinecko chicco robi len klokanky..

petrag25
30. jan 2017

Na fb je skupina nosime nase deti ram sa da kupit pomerne lacny nosic a mamicky aj poradia a ak mas zaujem o satku,momentalne sa v jednej skupine dipuje o nieco taketo

petrag25
30. jan 2017
petrag25
30. jan 2017

Pozor na lacne nosice v bazaroch casto ide o fake z aliexpress. Ktore predávajú na bazosi, alebo bazari. Tie nosic nie su certifikovane a nemaju overene nosnosti ani praciek, ani material nie je ako na oreginale, casto su mensie..

wurka
30. jan 2017

Vsetky ergo nosice stoja nove okolo 100e. Manduca je z tych lacnejsich, pretoze ma zabudovanu novorodenecku vlozku, pri inych znackach (napr. Ergo baby), ju musis este dokupit😉.

kvetulienka253
30. jan 2017

Do 50 eur kľudne kúpiš používané ERGO baby alebo Manducu. Pýtaj si vždy doklad o kupe, aby nešlo o napodobeninu. Určite nájdeš. Ja som predala svoju manducu pred dvoma týždňami za 50.
Klokanku určite nekupuj. Cena je síce lákavá, ale ako nosič nespĺňa vôbec nic a bábätku môžeš poškodiť.
Aj tu na MK existuje skupina Nosíme naše deti. Pridaj sa, dozvies sa všetko, čo ťa zaujíma. Plus je tu aj Bazár - Nosíme naše deti. Určite nájdeš vyhovujúci

shee11
30. jan 2017

Ahoj, napr. nosič Storchenwiege je vhodný už od narodenia. Manduca s novorodeneckou nie je celkom ono.

marosinecko
30. jan 2017
kvetulienka253
30. jan 2017

Chicco nie je ergonomicky nosič. Dieťa v ňom nemá nožičky v správnej polohe a v podstate v ňom nesedí, ale visí

petrag25
30. jan 2017

Ja mam rischino..som uplne spokojna..jeden doma, druhy na ceste a uz snivam o dalsom..je to uzasna znacka, velke množstvo nosicov ci zo satky ci z biobavlny..

sykorkauhliarka
30. jan 2017

ja mam rischino tiez ale spokojnost tam nieje taka velka...ja radsej satku...nemam vacsieho nerva nez ked sa mi posuva pracka pod vahou 11 kg...2 x opraty a vyzera ako zo smeti vytiahnuty

yanni
30. jan 2017

@kvetulienka253 nepoznam chicco a ten googlelink mi nejde otvorit ale mne sa zda, ze uz aj chicco ma ergonomicky.

sykorkauhliarka
30. jan 2017

@yanni oni si to zvacsa napisu no skutek utek

yanni
30. jan 2017

@sykorkauhliarka vies co, neviem, nevenujem tomu velku pozornost. nasa mala sa nosit nechcela. Ale kuk na chicco stranku, myslim, ze je ten easy nieco ergo.

sykorkauhliarka
30. jan 2017

@yanni je to taky hybrid ze si neviem predstavit tam dat dieta....a ergonomicke nosenie je iba tvarou k mame nie naopak...ci uz ma dieta mesiac alebo 6

juliette173
30. jan 2017

@yanni nie nie, on sa len tak tvari 🙂 Snaha bola, ale nedostatocne splna vsetky podmienky ergo nosenia (nozicky nie su dostatocne do "M", nosenie tvarou do sveta, vystuzeny chrbatik). Kukni co dala link @kvetulienka253 tak ma vyzerat ergo.

sykorkauhliarka
30. jan 2017

myslim ze toto nie je to najidealnejsie M, ze by malo do gulata chrbatik sa mi nezda..takzvane C

meluela
30. jan 2017

@sunnytt mam dve satky a manducu a ta bola do 3 mesiacov pouzitelna len ciastocne, mne sa ta novorodenecka vlozka nepozdavala a zle sa mi do nej davalo babo. na dlhsie cesty (3 hodky cez mesto v mhdcke si davam vzdy satku. na domace prace a chvilkove nosenie (napr. ked este bolo teplo tak aj ako doplnok ku kociku ked zacala vrieskat) pouzivam manducu. na tvojom mieste by som dala sancu satke. neni to az tak tazke. ja zijem uz par rockov s jednym uväzom (kriz s kapsou) a v pohode

sunnytt
autor
30. jan 2017

@meluela bojim sa aby mi mala potom nevypadla, naozaj neviem. Chcem to aj tak vyuzivat len minimalne radsej som za kocik

sykorkauhliarka
30. jan 2017

@sunnytt vsetky ergo nosice su spravene tak aby dieta nevypadlo..jedine co viem tak dieta vypadlo z turisticke nosica ktory je nevhodny...rodicia si nedali tu namahu ziskat informacie

meluela
30. jan 2017

@sunnytt ja mam skor v satke pocit ze mi tam dieta dobre "sedi" .. ak by uz sa mala vysmysknut ked sa velmi hadze dozadu, tak skor z nosica ked je zle dotiahnuty, ale aj to by som musela nereagovat alebo byt bez ruk.
a ci kocik alebo nosic/satka .. no niekedy sa zena nemoze moc rozhodovat .. aspon u mna prve dieta krasne kocikove, satka bola len na paradu aby som si mohla vyskusat popularne nosenie .. a druhe v kociku ze hroza, zaspavanie tiez katastrofa, satka bola jedine co ma zachranilo .. v lete som ju ani nestihala prat