Nosič Be Lenka alebo Sestrice

azurova99
5. sep 2022

Ahojte, potrebujem poradiť aký nosič , dcéra nosí veľkosť 74, o 2 týždne bude mať 6mesiacov, aj sestrice je ušitý zo šatky alebo nie, asi by mi vyhovoval skôr tevdsi bedrak len neviem aký je sestrice

bluemoon24
5. sep 2022

@azurova99 a nemas nekde v blizkosti nejakou nosici skupinu, ze by sis vyzkousela oba? Protoze toto ti nikdo nedokaze poradit, kazdemu sedne neco jineho. Tvrdsi bedrak ma mimochodem i kavka, tak zkus mrknout 🙂

azurova99
autor
5. sep 2022

@bluemoon24 nemám nič blízko, teraz síce mám na skúšku belenka, ako vyhovuje mi aj látkovú aj zapínanie, ale neviem asi bedrak nie je ono, mala som požičanú Tá ,ale ten hrôza látka aj zapinanie

mirkaz156
5. sep 2022

@azurova99 belenka má mäkší bedrák ako sestrice. Záleží od toho ako si kostnatá. Ak si veľmi štíhla tak belenka ak si v pohode alebo plnšia tak by som skúsila sestrice

julinka65
6. sep 2022

ja mam vyhliadnuty Rischino, ked raz pride cas, tak si budem od nich nosic 🙂

azurova99
autor
6. sep 2022

@julinka65 ja som ho mala požičaný a nevyhovoval mi ani látkou ani nastavenie

sakaca
6. sep 2022

@azurova99 sestrice majú naozaj veľmi veľmi tvrdý bedrak. Pri veľkosti 74 už by som keď tak išla do Plus ale môže sa stať, že nebude sedieť ten tvrdý bedrak a ze bude ešte veľký. Pozerala si sa aj na Rischino Xcross, ten ma už tvrdší bedrak a je od 68 takže bude určite dobrý už.

baluinka
6. sep 2022

@azurova99 tak mn etrrbars lepšie sadol BeLenka kvôli mäkšiemu bedraku,ale vyskúšala som si oba..takže ťažko poradiť. Sestrice maju totálne premakany dizajn (pracka na chrbte na magnet a pod..aj keď,to ma tusim uz aj nový model od BeLenky) obe znacky sú super,najlepšie je si to proste vopred skúsiť. odkiaľ si? sú rôzne nosicske skupiny,kde sú rôzne ochotne mamy pozicat na skúšku nosic..
a k veľkosti, BeLenku sme začali používať,ked mala nasa asi 3mes, mame BeLenka 4ever, od 3mes do cca 3r, myslím ze aj sestrice máji podobnú kategoriu

azurova99
autor
7. sep 2022

@baluinka som z okresu Sabinov, veľmi nepoznám nikoho,kto by tu i nás v dedine nosil,síce videla som v škôlke jednu ale mala ergobaby nosič a dieťa zavesene tvárou od seba

azurova99
autor
7. sep 2022

@baluinka ako belenka mi sedí ale možno malej už nie je to verzia mini, a mám pocit že už má cez 10 kg, len nechcem aby sa mi to nastavovali cez tie šnúrky čo sú vpredu ako na Tá to mi dosť nevyhovovalo

aris2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
azurova99
autor
22. sep 2022

@aris2 ďakujem nakoniec som išla do niečoho úplne iného a sadol