Baby, nosite deti aj teraz v zime? Ak hej mate nejake speci bundy na nosenie? Ktore odporucate? Moj synko zacal uplne odmietat kocik, ale v satke je jak dudok, tak teraz rozmyslam co si zaobstarat, zatial nosim muzovu bundu😀😀
Nenosila by som ani v lete, nieto v zime 😅
@beata_k a odkial mas bundu?
@andreakotesova samozrejme, sedela by si rok doma kym dieta nezacne chodit 👍😀
@dominidi ja som si kupila v bonprixe kedze som nechcela dat 150€ za budnu vo mozno ani nevyuzijem. Nakoniec som si dokupila ešte jednu tiez z boprixu. Teraz ju vyuzivam aj v tehotenstve a som nadmieru spokojná. Cize mam jednu zimnú a druhu prechodnú (skor je to pršiplášť s podšívkou). Hlavne ak mozem poradiť vyberaj taku ktora ti pod dieťatkom nebude odstavat ale pekne ju vieš stiahnuť. Pri tej prechodnej tu funkciu nemam a niekedy to bolo ozaj neprijemne ked mi tu bundu vlastne podfuklo.....
ja som si dala usit vsadku od Nellytex a usila taku, ktora pasovala na bundu mne aj manzelovi a este som neodolala Little White Dandelion ;) tu nosim stale aj bez nosenia, je to moj liebling
@dominidi nie, vozila som deti normálne v kočíku 🙂🙃😉
@andreakotesova a mas problem s citanim ? 😀 pisem ze maly kocik odmieta, vies, su aj take deti, co sa neradi kocikuju..ci si si potrebovala len rypnut a urobit zo seba zaujmavu ?😀
@dominidi ako si naučíš, tak máš...
@dominidi Ja sa v zime bojím nosiť dieťa, že sa pošmyknem a spadnem s ním ..... teraz je kade-tade ľad po chodníkoch
Ja som mala nosicsku bundu z Bonprixu.Mala vsadku na nosenie,aj tehotensku.Vyuzila som aj pri dalsich tehotenstvach.
tiez som nosila a kupila som si bonprix za rozumnu cenu,( v tom case ), kedze bola aj na nosenie aj tehotenska, tak som vyuzila 2 zimy.moj tiez nezniesol kocik, musel ma citit pri sebe. nieco taketo, bola ozaj teplucka: https://www.bonprix.sk/style/materska-bunda-158...
@andreakotesova aka si hlupucka 🙂
@annazozelenehodomu1 u nas zatial vobec nic, takze zatial viem nosit v pohode bezpecne
A taku trojkolku co za da tlacit a ma bezpecnostnu ohradku ste neskusali? Teda ak nemate sneh.
@dominidi ja som si kupila kompatibilny zips s mojou normalnou bundou, objednala latku a usila som si vsuvku. Ale v tom case som len cakala, tak som mala cas sa s tym vyhrat 🙂
@dominidi na suchu zimu posluzi aj Lienocka. Mala som aj z Lidla, stacila nam uplne.
@elizabet173 moja dcéra je taká. Od narodenia neznášala kočík, len čo som ju tam položila, revala a revala, až kým som ju nevyložila. Dva mesiace kočík nemohla ani vidieť, vtedy bol nosič mojou záchranou, aby som vyliezla z bytu. Postupne si na kočík trocha zvykla, ale vydrží tam max. jednu hodinu, oči nezažmúri (max. na 20 minút) a stíham si akurát tak vybaviť obchod a poštu. Celkom by ma zaujímalo ako si presne predstavujú tú frázu, ako si naučíš, tak máš v prípade, že dieťa ten kočík jednoducho odmieta od narodenia. 😀 To sú také teoretičky, ktorým dieťa spalo v kočíku 4 hodiny. 😀
A aby som prispela do témy, mám zimnú bundu z Bonprixu. Stála ma asi 60€, tá vložka sa dá vybrať a teda dá sa využiť v pohode aj bez nej. Kúpu neľutujem, keďže ju viem využiť aj v budúcnosti. Je pohodlná a teplá.
@andreakotesova vozit dieta v kociku nie je normalne. Normalne je nosit ho.
nosila som v kazdom rocnom obdobi, zimnu bundu som kupila vo vypredaji - musel ma ukecat manzel :D ked bola fakt vo velkej zlave - diva milano znacka. nosila som prve dieta asi 2 zimy a druhe jednu celu a potom uz sporadicky, ale bundu nosim doteraz bez vsadky, tusim piaty rok dokopy, a je super. ale sluzbu ti urobi aj akakolvek z bazara, lidlu, bonprixu... hlavne ak si nie si ista, ako dlho ju budes pouzivat. a take reci ze co je normalne odporucam ignorovat, tito borci - iba ja to robim spravne, urcujem normu - sa odmlcia, ak na nich nereaguje nik. obhajovat sa netreba.
@dominidi a ty aká sprostučká 😉
@dominidi ja mám túto bundu z bonprixu a je perfektná. Môže sa nosiť aj bez tej časti pre dieťa. Je tam veľký výber.
@lalala94 presne aj moj to tak ma od narodenia, toleroval kocik len na spanok a max hodinu, vacsinu menej..teraz ale bol chory a po chorobe uz ho nechce ani na spanok😀 mozno sa to zase casom zmeni, ale dovtedy ho urcite nebudem trapit a vyroesime to nosenim 🙂
Dakujem vam vsetkym baby, skusim asi ten bonprix👍
Ja som mala z lidlu nosiacu bundu, nie je úplne hrubá, ale keďže som mala dcéru na sebe, bolo nám teplo 🙂 a ked bola úplne veľká kosa, dala som si ešte nosiacu mikinu. Adekvátne k tomu obliecť bábätko, samozrejme 😁 hlavne nôžky aby boli v teple.