Rada by som sa opýtala tých žien, ktoré nosia, alebo nosili detičky v šatke od narodenia, či si kúpili a používali aj kočik, alebo im stačila len šatka. Ďakujem
Drvivá väčšina nosiacich maminiek má aj kocik. Teda aspoň tie, čo poznám.
My mame aj aj, prve tri mesiace bol len v satke a vsetky pokusy s kocikom boli iba trapenie, potom uz obcas zaspal aj v kociku a teraz ma 9 mesiacov a kocik pouzivame na obedny spanok vonku a ked niekam ideme, tak satka, mne je praktickejsia 🙂
@lululilien
@delmondo
super, dakujem 🙂 . cakame prve babo a nemam teda skusenosti ani s nosenim ani s kocikovanim a preto o tom uvazujem. tiez som za kocik. ak aj by som ja nejako velmi nevyuzivala myslela som na to, ze manzel a stari rodicia by asi radsej kocikovali.
My mame aj aj. No do casu kym zacala dcerka sediet sme sa vyhradne iba nosili.
@patka24 moju mamu mozno nahovorim aj na nosenie, ale vzhladom k veku asi neponosi dlho takze aj preto kocik. no a mam vyhliadnuty sice novy, ale za nejakych 295 eur trojkombinaciu. no uvazujem tiez nad kocikom z druhej ruky. som rada, ze ste mi napisali vase skusenosti, nebola som si ista co a ako , ale uz som pokojnejsia 🙂
Isto by som neostavala len pri satke. Ako aj ja som si ju kupila ale kocik predsa potrebujes.. Neviem si predstavit byt bez neho, vsak nemozes to malinke nosit len v satke. To nebude pre neho dobre.. Kocik jednoznacne treba, ani nevies ci bude chciet byt v tej satke. To nie pekne si kup aj kociar.
Ahoj, my sme využili oboje. Šatku som dostala zaväzovaciu a kočík sme si kúpili z druhej ruky.