Nosenie v baby vaku. Ako malej ochrániť hlavičku?

skolara
13. máj 2008

Ahojte
Moja malicka ma 3 mesiace a nerada sa vozi v kociku ☹ Mam aj baby vak, ktory miluje ale nechcem ju v nom velmi nosit lebo sa bojim aby jej letne slnko nespalilo pokozku. Pouzivame krem ale neviem ci to staci 😒
Maminky nosicky 😀 ako to riesite vy?????????

nattie
13. máj 2008

ahoj - mne prisiel babyvak vcera postou - a zatial mam problem don maleho ulozit 😖 akosi nam to nie je pohodlne -snad tu spravnu polohu najdeme..ja kremik pouzivam aj do kocika - predsa slniecko je dost silne a nie vzdy sa dari mat drobca v tieni...silny faktor (40) myslim staci a samoska nepohybovat sa vonku cez najvacsie teplo - ale len doobeda a navecer 🙂

luculka
13. máj 2008

skolara aj ja davam faktor 40...aj do kocika,,,to slnko je hrozne silné 😉
tiez ju chcem nosit v klokanke,,,ale hrozne jej vadi slnko 😒

jaduska
13. máj 2008

Naša mladšia sa narodila minulý rok v júny a cez leto som ju nosila v baby vaku. Nikdy som ju ničím nenatierala. Bábätka sa majú pred slnkom chrániť oblečením. A v tom vaku bola tak skrytá, že jej bolo vidno iba hlávku a na tej mala čiapku. 😉

bihan
13. máj 2008

Neviem síce, ako by som malú chránila pred slnkom oblečením v tridsiatkach horúčavách a ešte vo vaku, ale neva 😅

Sára sa už nosí posediačky, takže má vždy klobúčika väčšinou okuliare, ale ak ešte nosíš naležato, tak pravdepodobne by sa okuliare hodili 😉 Prípadne nejaká šatka na hlavičku.

jaduska
13. máj 2008

bihan, vo vaku môže byť aj nahé, lebo je ním zakryté, akurát na hlávku treba niečo dať. Veď ja som nepísala, že ho treba naobliekať a strčiť do vaku 😉 Asi som medzi tie vety mala dať odsek 😝

skolara
autor
13. máj 2008

ale ja mam klokanku a ruky a nohy jej trcia a v lete budu holucke. Okulky sm uz kupila 😉 uz je len otazne ci ich bude chciet mat 😀
Takze myslite ze dobry faktor staci? a samozrejme aj klobuk.
ja ju rada nosim ale to slnko ma fakt strasi. Boooooze preco nechce byt v kociku zvedavula jedna zvedava 😀

cicushka
13. máj 2008

baby pozor, oblecenie nechrani uplne pred slnkom...aj to prepusta nebezpecne luce...

Ecistuju ale UV oblecky aj UV klobuciky (napr. BABY BANZ)

skolara
autor
13. máj 2008

cicushka to nie je zle 🙂 len rozmyslam ci jej nebude pod tym horuco v lete v takych 30tkach 😖
ale presne taku ochranu som si predstavovala 😀 predsa babatko ma citlivu pokozku 😔

bihan
13. máj 2008

Kočky, nič proti, ale toto je už fakt poriadny extrém 😅 Veď by sa mi v tom upiekla kým by sme vyšli z domu... Počas obedňajšieho najsilnejšieho slnka aj tak s drobcom vonku chodiť nebudete a pri slabšom slniečku úplne postačí krém a klobúk, resp. okuliare...

zuzuba
13. máj 2008

Od akého veku sú bebyvaky vhodné. Môj malý si dosť vyžaduje pozornosť a pocit, že je niekto aspoň v jeho blízkosti. Má len 7 týždňov, takže si havičku ešte neudrží a ani nesedí, ale na nete som videla aj také, ktoré by krčnú chrbticu mali chrániť. Nemám chuť ho nosiť celý deň na rukách a keď potrebujem niečo urobiť nie je možné pri ňom ani len sedieť.

bihan
13. máj 2008

Babyvak od narodenia, nosítko vo vertikálnej polohe asi od 3m, resp. od momentu, ako si drží hlavičku.

skolara
autor
13. máj 2008

ja ostavam pri dokladnom natierani a klobuciku 😉

emily3
14. máj 2008

ahojte ja mam len super skusenosti s babyvakom.prveho syna som v nom nosila od narodenia, cestovali sme vlakom na druhy koniec slovenska , nosila som ho tam aj v zime...velmi si na to zvykol a bol v nom spokojny.
teraz uz tak necestujeme ale aj tretie dieta v nom nosim.(nie tak casto, lebo je tazsky )..proti slnku ciapocku

jaduska
14. máj 2008

a vieme my či aj tie krémy chránia tak pred slnkom ako tvrdia výrobcovia? Všetko je dnes o peniazoch ☹ Ja osobne tým krémom veľmi neverím, staršia dcérka keď bola malá, tak som ju natrela a o dva dni mala na sebe také fľaky, že až. Lekárka povedala, že to vyzerá ako spálenina od slnka, že ten krém zle zareagoval na slnko. A určite to nebol nejaký šmejd, lebo také veci kupujem v lekárni. Najlepšie pre bábo je - nechodiť von počas veľkých horúčav a čo najviac sa vyhýbať priamemu slnku. Ale to je iba môj totálne subjektívny názor 😉

majdzi78
14. máj 2008

Ahojte, my sme pouzivali krem Avene s mineralmi faktor 25 a stacil, nemal s pokozkou nikdy problemi, dokonca sme boli s nim aj v Chorvatsku pri mori ked nemal este ani rok.