Pekny vecer. Moja otazka smeruje k viac tucnym zenam. Nemate nejaku fintu resp nieco na predlzenie ci uz klokanky nosica alebo satky? Mam skoro 130 kg. Vdaka
Ja mám sto, ale nosič som zapla v pohode. Skúsila by som kúpiť taký čo zapnes, prípadne možno nakúpiť rovnake zapínanie a spraviť také predĺženie ako keby
Klokanku nie a nikdy nie, aj keby si bola chuda. Deti sa nosia v ergonosici, ale podla mna pre tucnu zenu je vhodnejsia satka. Teda ja som svojho casu mala 80 kg 🙈 a nezniesla by som tie zarezane popruhy vo faldikoch. Takze urcite zvolit dlhu satku, podla toho, co pises, asi najdlhsiu moznu.
Vaha nie je dolezita, dolezite je ako ju mas na tele rozlozenu - ci viac na bruchu alebo na zadku 😉 Najepsie ti sadne satka, pretoze sa dokonale prisposobi, ak si konf. velkost 48 a vyssie, hladaj dlzku 7 (t.j. 5,2m) alebo 8 (t.j. tusim 5,6m). Viem, ze sa vyrabaju aj nosice pre xxl ale teraz ma rychlo nenapada, ktora znacka - mozno nieco na zakazku.
dlhsia satka alebo klokanka s dostatocne dlhymi pasmi, napriklad od Ergobaby. Ale radsej sa pozri, ja som svoju kupovala pred 6 rokmi a ta bola dost siroka.