Nosenie bábätka

andymajdy
8. máj 2023

Ahojte dievčatá, potrebovala by som radu ohľadom nosiča. Mám 7 týždňové bábätko, je čisto kojeny a dosť mu chutí. Chcela by som ho nosiť v nosiči, no akonáhle ho tam dám iba sa rozčuľuje, chce papať lebo to cíti, tak mu dám no on by jedol do nemoty až pokým sa nepovracia. Ak mu prso vytiahnem spustí strašný rev, nezaspí v ňom. Toto robí vždy, aj keď je napapaný.
Stretli ste sa s tým ? Je možné že toto bude dôvod prečo nosič nebude nič pre nás ?

tosomja
8. máj 2023

@andymajdy cumeľ nepomôže?

beata_k
8. máj 2023

@andymajdy Nie kazde dieta toleruje nosic. Tak ako nie kazde znesie kocik.

thoughtfulweirdo
8. máj 2023

Stretla a riešila som to tak, že som v nosiči kojila. Celkovo som kojila vždy, keď chcel a nechala som úplne na neho, kedy sa cíti dosť napapany, veď kojenie nie je len o jedle. Vlastne sa necítil skoro nikdy 🤣 ale teda kvôli tomu kojeniu v ňom mi nosič nebol pomocníkom, lebo som musela vždy jednou rukou držať prso, kým bol syn malý 😬 a keď vyrástol a prsník nebolo treba pridržiavať, už tam nechcel byť ani s kojenim. Teraz má 2 roky, stále ho využívam, ale zďaleka nie tak často, ako som si predstavovala. Staršia v šatke prežila prvého pol roka 😄

andymajdy
autor
8. máj 2023

@tosomja cumel vôbec netoleruje, skúsili sme viacero druhov. Z každého ho napína a iba plače, s tým ho už trápiť nebudem.
@thoughtfulweirdo pekne, náš je tiež veľký jedak, samozrejme potom vracia a má reflux, práve aj preto som chcela nosiť.. skúsim ešte pár dní a keď nepomôže zmierim sa s tým, že to nie je nič preňho 😃

thereisabear
8. máj 2023

A čo robíš, keď ho dáš do nosiča? Musíš sa hýbať, najlepšie je hneď ísť von a prechádzať sa.

sakaca
19. máj 2023

@andymajdy určite skúšaj a skúšaj aj prechádzky, niekedy ich upokojí rýchla chôdza, hudba, hluk vonku. Moja bola papkac a vždy keď som ju dala do nosiča plakala q neskôr sa ukludnila, tiež som veľa dojčila, našťastie to v Rischino nosiči išlo ľahko. Určite to nevzdávaj a skúšaj.