Caute baby,chcem sa spytat,tie co ste nosili babetko v satke, mam 2 mesacneho syna,nosim ho v satke,ale (hlavne ked idem niekam do mesta,alebo na miesto kam chodim menej casto) mam taky blby pocit,ze co ked spadnem,potknem sa, aby sa babu nic nestalo... stalo sa to uz niektorej? Diky moc
Mne kamarátka prinesie požičiať nosič tak som tiež zvedavá,tiež sa bojím aby mi chráň bože nespadla ☹ Ale všade sa trepať s kočíkom...A najme po mhd....
ja som mala malého cca 10-mes. v šatke v hore na výlete... som cez neho nevidela a stúpila do jamy po dajakom pni... skončila som s nohou v dlahe, takže to bolo úplne na prd, lebo mm musel mať očr... takže stáva sa...
@cicimotinka
@zara0201 a milujem tie premuderkine čo nevedia pochopiť ako môže dieťa spadnúť matke...No bohužial aj také sa stane a niekedy ide fakt o blbú nehodu ☹ Moja známa nevedela že svokra umyla podlahu a šmykla sa a spadla aj s malou ale nič sa im nestalo ale stáva sa....
@elina25 jasné, že sa stáva... mne sa podarilo aj s kočiarom padnúť z autobusu, lebo mi nikto nepomohol... a potrebovala som vystúpiť... a nikto mi nepomohol... ležala som na zemi, kočiar hore kolesami, decko revalo pod ním o dušu... a cca 30 ľudí na zástavke a nikto nič... až potom jedna pani, čo viem, že je dr.... neohľaduplnosť ľudí je v dnešnej dobe obrovská...
@cicimotinka a nič sa vám nestalo?Ja som sa tak zasekla s malou medzi obrubníkom ale hned priskočil taký mladík a mi pomohol ešte sa s šoférom pohádal
@elina25 https://www.modrykonik.sk/blog/cicimotinka/article/rozpravka-o-tom-ako-zo-skaredeho-kacatka-nevyr/ takto dajako to bolo... v podstate sa nič nestalo... iba dajaké šrámy na duši ostali... 😀
@zutomad stať sa to môže, čo by nie. ale si myslím, že podvedome nepadneš na to dieťa ale budeš ho chrániť sebou. mne sa to stalo so sestrou. mala som ju na rukách ked bola bábatko a ja som sa potkla, padala som rovno na ňu, ale ako som dopadla na kolená tak som sa zvrtla aby som nakoniec dopadla na chrbát a tým pádom moja sestra na mna, odniesli si to moje kolená kde mám jazvy z toho otočenia na betone doteraz ale sestre sa nič nestalo🙂 akurát trošku v šoku bola ale nepamata si to🙂
@elina25 Prepac teraz asi nechapem ci na mna utocis ci nie??? (asi som pridlho na materskej) Ale asi nie, boze uz fakt som dlho doma a bije mi na mozog.
Z kocika je podla mna horsi pad ako ked je babatko v satke. Nastastie sa nam nic nestalo ale boli sme 1 noc na observacii v nemocke.
@cicimotinka ☹
To je rovnake ako ked nesiete dieta na rukach v byte ci vonku... aj tam mozete spadnut. Ja som nosila vela a vonku som s malou nikdy nespadla... vysypali sme sa, ked som ju na rukach uz relativne velku prenasala z auta domov. Chcela som dobehnut manzela, ladne som sla preskocit obrubnik... a netrafila som. Dieta rozbitu pusu (nastastie zuby vsetky) a ja tak dokalicene koleno, ze aj teraz po pol-tristvrte roku tam vidno kde som ho mala rozbite.
Nosila som aj v zime, ked bol lad, sla som po "trave" kde bol nesmyklavy sneh a pod. Psa treba vencit, ci s kocikom clovek prejde alebo nie.
ahoj ja som padla 14.4 z 15 schodov malu 5,5 mesacnu som mala na rukach ja mam zlomenu nohu v clenku a ona je (klop-klop) v poriadku pri pade som ju chranila svojim telom
Ja som spadla s malym v satke (cca. 3-4mesiace) na zasnezenych schodoch, rovno na zadok. Maly sa ani nezobudil 😀 takze v pohode, nastastie. Ale v zime mi tiez nebolo vsetko jedno.
@zutomad Ahoj, ja som maleho nenosila. Chcem Ti len napisat, ze mne sa ho ako 3-mesacneho podarilo vysypat s hlbokym kocikom. A to je uz ine umenie...