ahojte maminky. rada by som pridala svoj nazor a zistila ci sa niekomu stalo cosi podobne alebo mal iny dovod na nespokojnost s nosenim v satke. nasho chlapceka som nosila v podstate od narodenia a ked mal 3 mesiace povedala som si ze je nacase spavat viac v postielke a tak som ho tam zacala ukladat. lenze co cert nechcel on uz bol tak nauceny na satku, ze si ju spajal so spanim ako jedine mozne miesto. postupne sa k tomu pridavalo ze som v satke nemohla sediet len stat, a teraz uz ani stat ale len chodit alebo sa natriasat inac zacne hystericky plac. v posteli ci kociku zaspi jedine po nekonecnom natriasani na rukach a opat hysterickom placi aj to max na 20 minut. zacal vymyslat uz aj pri vecernom ukladani co je jedniy cas kedy spi vonku zo satky a tak sa sama seba pytam ci dalsi krok bude ze najmeme niekoho aby s nim po nociach chodil po meste...
@katkanova ahojky. ja nemam sice skusenost so satkou ale s podobnym uspavanim, a to na rukach. Ked bola nasa mala malinka nosila som ju casto na rukach a ona buvala, casto som ju ani nedala do postielky, len som s nou sedela a citala, alebo pozerala potichu telku. Ked bola vacsia, museli sme ju striedavo s manzelom nosit a chodit po byte, pridalo sa jemne natriasanie...nakoniec ked mala 5 mesiacov trvalo "uspavanie" aj hodinu a mala si to naaramne vychutnavala 🙂)) Nasla som si na nete knihu v pdfku: každe dieta sa vie naucit spat. nedodrzujem do detailov, len som sa inspirovala a teraz je to okej. Jasne ze ked idu zubky, alebo je velmi rozrusena, tak ju pomojkam na rukach, ale ked je v dobrej nalade zaspava sama. Niekedy poplace, ale maximalne 10 minut, a potom uz buva. vyskusaj. verim ze to mas tazke, len treba byt dosledni. Inak nasa mala v kociari nespala hadam ani raz :D je to pre nu prilis zaujimave vsetko. dufam ze som trocha pomohla.