Nakupujete v Second-Hande?

norikk
11. apr 2011

Nakupujete v Second-Hande pre seba, rodinu deti? Ak ano, preco? Ak nie, preco?? Ja malokedy, akosik to neviem v sebe premoct,ze to je z druhej ruky,navyse newem akej

benne
11. apr 2011

Už roky navštevujem "sekáče", nachádzam pôžitok ak nájdem skvelú vec za super cenu 😅 , vyperiem, ožehlím, na novú nemám, tak neriešim 😀 .. a ktovie aké ruky šijú veci pochádzajúce z číny, bangladéša, indie, pakistanu.. a iných krajín.. ako môžem čítať na značkovom oblečení 😉

dadka212
11. apr 2011

v kamennom secondhande nie...nechce sa mi tam prehrabovať a nikdy som tam nič pekné nenašla, ale z mimibazaru alebo tu z MK kupujem pre deti z druhej ruky, je to väčšinou za babku a potom mi nie je lúto keď to zničia 🙂

simi251
11. apr 2011

Ahoj ked som mala male babatko ako ty, nekupovala som v sekaci pre neho nic. Vseto len nove ,,cistucke,, 😀 Ale odkedy derie jedny nohavice za druhymi,.....velmi rada tam nakupujem, aspon mi nie je luto ked to znici. Uvidis, ze aj Tvoj Janko pride do veku, kde ti nebude robit problem ho do toho obliect a vypustit napriklad na ihrisko.

beruska.zuzanka
11. apr 2011

veľmi málo, ale keď, tak super kúsky 😉 😵 naposledy pre malú úplne nové kraťasky M&co. za 5€ s originál visačkou 😉

gretocka
11. apr 2011

Odjakziva mi akosi bolo proti srsti kupovat veci v sekaci. Aj ked som tam obcas vosla, nevedela som sa tam vyznat, smrdelo mi to tam a prislo mi to vsetko take divne.
Prvu vybavicku som nakupovala novu, asi v styroch mesiacoch som sa dostala v BA do cisto detskeho znackoveho sekaca. Kupila som dve tricenka s dlhym rukavikom a jedny rifle na traky. Pekne vonavucke a za dobru cenu.
Potom mi tento sekacik zrusili, ale uz stihli na inom mieste v mojom okoli zriadit novy, tam sa chystam coskoro na nalet.
No a najnovsie som objavila jeden detsky pekny sekac v Povazskej Bystrici. Odtial som si odniesla mikinu a koselu pre mojho fesacika.
A naozaj, ked dieta dojde do veku ze derie jedny rifle a teplaky za druhymi a vidis ako sa zasypa pieskom na pieskovisku, menej boli srdce pri 2 Eurovom obleceni ako pri 10 a viac eurovom 🙂
Takze zhrnuta moja odpoved - nenakupujem vsetko, vacsinu mame nove veci vo vypredajoch, ale uz sekace neobchadzam - teda tie vybrane dobre 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz