Ahojte baby chcem sa spýtať moja dcéra má 5 mesiacov a dávam ju do nositka myslíte že sa môže poškodiť chrbtica?
@luciinka2085 Ak je to ergo alebo satka a mas vsetko spravne nastavene, tak sa nema co stat.
Posli typ alebo foto. Ak je to klokanka alebo ju nosia celom napred tak ro nie je dobre. Vela nosicov sa tvari ergo, ale niesu. Nozky maju byt do pismena M a chrbatik C.
@luciinka2085 v nositku - klokanke co visí za genitalie áno. Ked ergo tak v pohode
@banalu úprimne nevyznám sa v tom ako sa volá to nositko aký má názov lebo je to darované
@luciinka2085 skus sa odfotit s dietatom v nom, to bude lepsie
@luciinka2085 mas to celkovo zle nastavene.
@yanni takže myslíte si že jej to môže poškodit ?
@luciinka2085 ano, látka na chrbte by mala končiť pri krku. Zadok ma byt nižšie ako kolienka a Látka medzi nohami ma ísť od kolena po koleno. Toto vyzerá na klokanku
@luciinka2085 toto rozhodne nie je nosič vhodný pre bábätko a áno nosením mu môžeš výrazne ublížiť. Toto nositko je vhodné hodiť do koša.
Ďakujem vám veľmi moc baby 💗💗
@luciinka2085 ak by si chcela na fb sú skupiny Nosime naše deti alebo nosenie s láskou a tam ti poradia pri výbere vhodného nosica/šatky a su tam aj predajne albumy alebo aj darovacie sa mi zda. 🙂
@luciinka2085 a ešte neviem odkial si, ale vacsinou su aj lokalne podporky (stretnutia, kde to ukážu, nastavia nosic, vies si vyskúšať aj pozicat domov +dobrý Pokec 🙂).
@luciinka2085 Ake nositko? Ergo nosic? Satka? Klokanka?