Dobrý deň, prosím o radu. Chcem si kúpiť maducu nosič pre 2mesačného synčeka. Má reflux aj stridor a je nepokojný. Je vhodné nosiť ho v nosiči? Nebude mu to ešte viac tlačiť na bruško a tým bude viac vracať? Ak s tým máte skúsenosti, prosím poraďte. Ďakujem
vseobecne nosenie pri refluxe pomaha, ale myslim, ze konkretne manduca pre 2 mesacneho este nie je vhodna. pozrela by som sa po inom nosici
my mame rischino standard a vzdy, ked som sa ju tam snazila dat a nastavit, tak sa viac krat povracala :(
@jugolinka za tu cenu urcite iny nosič, píšu sice ze od narodenia ale povedala by som.ze realita je niekde uplne inde. Je to nenastaviteľný nosic vydrží kratko. Ja som v manduce mala staršie dieta a musela som latku medzi nozkami.stiahnut plienkou.
@nikimeli prosím ta ktory nosič mate? Som v tom nováčik a mám doma 14 dnove bábo, chcela by som už začať nosiť, keďže musíme viazať na široko koli kĺbom a v nosici by to na tie kĺby bolo fajn. Známa mi ponuka ergo nosic od Mynducy červený. Neviem sa rozhodnúť ktorý by bol pre nasu malinku vhodný. Vsade píšu ze tato Manduca je vhodná až od 3mesiacov... Vďaka za odpoveď
@michaela16 tento https://www.primame.sk/nosice-od-3-rokov/ergono...
S novorodeneckou vložkou
@jugolinka dcéra mala reflux a v manduce sa vela nosila. Ale klamala by som keby poviem ze sa mi tam nikdy nepovracala 😂😂 vracala velmi často ale spala tam velmi dobre