Maminky nosičky verzus kočík

2. máj 2022

Maminky, ktoré ste nosili bábätká v nosičoch od narodenia, využívali ste aj kočík vo väčšom veku?
Prvé dieťatko som využívala len kočík.
Druhé dieťatko zas len nosič, bábo má už sedem mesiacov, sedí aj stvornozkuje ale v kočíku nechce byť ani za svet. Síce to chápem, ale občas by som ju potrebovala aj kocikovat aby si moje kĺby oddýchli. V nosiči ju uspavam (prekladám na posteľ), aj chodíme na prechádzky. Pomaly začneme so starším chodiť na ihrisko a začína byť horko na potenie sa v nosiči.
Dá sa to aj pri nosicskych deťom používať aj kočík aj nosič ? Ďakujem za odpoveď

sims122
2. máj 2022

Do roka dcéra neznášala kočík, nevedela v ňom zaspať, bola len v nosiči. Okolo roka už kočík milovala. Ale vždy aj keď som brala kočiar tak som mala na spodku nosič keby náhodou trebalo 🙂 pripadne som dala do kočiara staršie dieťa..

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivangeline
2. máj 2022

Ano. Na prechadzky. Vybavovacky. Ihrisko,kde som sa hrala s inymi detmi. Nosic od 6m len na spanie a nudzove stavy presunu.

autor
2. máj 2022

Ďakujem, budem dúfať že ju to nejako premôže a začne sa jej tam ľúbiť. Zatiaľ strašne plače len čo ju položím

andula09
2. máj 2022

Moja sestra na všetko čo sa deje okolo detí hovorí, že to je len obdobie. Tak možno to tak bude aj tomto prípade. Že to tak má teraz, ale ochvíľu môže byť úplne ináč.

linetka123
2. máj 2022

Naša tiež nechcela asi do osem mesiacov do kočíka. Potom sa to zlomilo. A teraz ma 22 mesiacov a rada sa uspáva cez deň v športovom kočíku 🤭

juliet86
2. máj 2022

skusila by som rozne veci. kocik otoceny dopredu kocik otoceny dozadu. mozes vyskusat co jej viac sedi. volantik detsky na madlo nech moze soferovat. alternativa ku kociku napr trojkolka smart trikke ktoru tlacis. drzim palce.

travelllerka
2. máj 2022

Moja sa väčšinou len nosila, lebo bola také nepolozitelne bábätko, až v 1,5r sa vedela v klude odviezť v sportaku. Od roka sa dalo tak max na chvíľu s chrumkou v ruke. Teraz by sa ešte ako 4rocna rada vozila :D

janette2021
2. máj 2022

Mne nosič ničil chrbticu. Skúšaj stále kočík, možno sa raz zapáči 🙂 a ak nie, super sú tie drahšie trojkolky co ty tlacis a dieťa sa vozí, keď vyrastie, môže samo pedalovat, majú aj úložný priestor.

jane1987
2. máj 2022

Tiez nosim pod kocikom nosic, ale naozaj len ako nudzovku alebo ked idem vlakom ci mhd ficime s nosicom. V tomto veku maju deti radi vyhlad, takze co najviac do sedu (ak uz aktivne sedi), zabezpecit mu dostatocny vyhlad- uplne vyhrnut striesku, vziat nejaku obľúbenú hracku, na pulitk dat chrumky a tak.... Ja noaim vzdy v taske chrumky, roztek alebo nieco zuzlave s cim ho zabavim, ked uz to inak nejde. Resp z kociara obcas von, aj ked si len postvornozkuje, ale nech skuma a objavuje. A tiez mame aj trojkolku a je to skvely vynalez pre nas

sakaca
5. máj 2022

Moja do 9 mesiacov nezniesla kočík, potom prišla na to,že sa rada aj odvezie. Od narodenia som nosila v Rischino Flexible. Pri staršej nebol problém kombinovať ta bola OK aj s nosičom aj s kočíkom.