Ktorý turistický nosič vybrať?

31. máj 2023

Ahojte, ktorý turistický nosič vybrať a čo by mal mať/čo sa vám osvedčilo. Aký úrčite nie napríklad. Ďakujem krásne za rady 🥰.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
31. máj 2023

@jj298 ďakujem za tip. Prečo ste si vybrali práve tento a koľko ročné dieťatko v ňom nosíte?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. jún 2023

Super len je len do 18 kg a vadí mi na ňom strieška že je vzadu diera a ťahá na krk dieťatku. Celkovo steieška sa i vidí podľa fotiek málo chrániaca bábo. Nie je dostatočne široká zbokov aby chränila proti vetru. Snáď je naživo fakt tak dobrý.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. jún 2023

@jj298 to hej :D, som zvedavá ako dlho ich ponosíme :D. Ale tak pozerala som koľko majú 5 ročné deti priemerne kg a teda aspoň do 20-22 kg by to na päť rokov malo mať nosnosť. Samozrejme je to individuálne, hlavne ak máte dievčatko tie vážia menej.

sakaca
5. jún 2023

žiadny odporúčam aj na turistiku ergonomický nosič, pretože je skladný, môžeš ho mať v kabelke, vaku, je ľahký, nezaberie veľa miesta, ja som túry absolvovala s Rischino Premium XXL.

autor
5. jún 2023

@sakaca neviem si predstaviť potiť dieťa s mňa na vysokohorskej turistike v Rischino, ktorý tiež máme doma. Na turistike dieťa potrebuje mať nôžky v strmeňoch, hlávku chránenú pred poveternostnými podmienkami -aj dažďu, aj vetru a hlavne úpeku. Tiež je nutné, aby cirkuloval vzduch medzi mnou a dieťaťom aby sme sa vzájomne neprehrievali, a v neposlednom rade mi treba schovať v nosiči aj batožinu. Na toto všetko slúžia len turistické nosiče, netreba si preto zamieñať s obyčajnÿmi nosičmi, ktoré slúžia na úplne iné účely!

Prosím ťa, nešír tu preto také zaručené rady!
Stačí, ak mám dieťa v Rischino pár minút v lete, a sme komplet dopotení obaja. Si neviem predstaviť že ťa nejaká mamička zoberie za slovo.