Ahojte viem že je tu veľa takých tém ale prosím Vás môžete mi poradiť aký ergonomický nosič, klokanku vybrať?
Malý má 3 mesiace a chcela by som niečo pohodlné ale aby sa dalo nosiť dieťatko tvárou ku mne a hlavne tváričkou von a na chrbte. Tie čo som pozerala sa dá nosiť bábo len tvárou ku mne a to nechcem. Ďakujem
Tvarou von? Taky nosic by som ani nerozmyslala. Chudatko chrbtica a genitalie 😒 manduca je vyborna a manipulacia je jednoducha a so satkou je sice trosku roboty, kym to viazanie clovek dostane do ruk, ako sa hovori ale mas potom vela moznosti a sposobov ako nosit 🙂
Všetky nosiče, čo sa dajú nosiť tvárou von sua pre deti veľmi nevhodne, veľmi zlá poloha klbikov a chrbtu...ak chceš nosiť, tak zdravo 🙂 čiže tvárou k sebe, látka nosiča od jedného kokienka ku druhemu a zagulateny chrbatik. Je tu skupina na mk volá sa nosime naše deti. Pridaj sa tam ak chceš, a určite ti poradia vhodný nosič pre teba aj pre bábo 🙂
odporucam skupinu nusime nase deti, nosenie na bruchu tvarou vonku sa da len v klokanke a ta je na noesenie absolutne nevhodna, je to tzv. vysitko v ktorom dieta vysi za rozkrok. Pri troj moesacnom dietati odporucam tiez manducu alebo ak sa nebojis viazania tak satku 🙂
my mame liliputi, a maximalna spokojnost. je to to iste ako manduca. hlavne nekupuj klokanky, ale zdravy ergonomicky nosic
tvarou von nie je ergonomicky nosic 🙂
my mame manducu a spokojnost, ale naozaj , skupina nosime nase deti je plna skusenosti a odporucani a rad 🙂
ďakujem baby
Ahoj, my mame tiez manducu. Sme velmi spokojni. Vyuzivame ju od kedy ma dcera 4 mesiace. Vobec neuvazuj o noseni dietata tvarou od seba. Taky nosic nie je ergo,skor trpi chrbtica babatka...
A ešte môžete mi poslať link na nejaký ergo nosič?
pozerala som tento, čo myslíte je dobrý?
http://www.ergobaby.eu/baby-carriers-original-b...
lebo fakt sa v tom vôbec nevyznám.
A šatky nechcem to viazanie ma neláka 🙂
Kuknite link, co som posielala. Boli tam aj testy nosicov. Dlhodobo Manduca najlepsia. My mame doma satku a Manducu. Satka mi bola vzdy nesympaticka a nikdy som ju nechcela, no pri dcere, ktora non stop plakala a chce byt iba na rukach som vyskusala a je to uuuplne najlepsia vec na svete!! Sama som sa cudovala, ako lahko sa da viazanie naucit. Manducu pri satke vyuzivame uz iba minimalne ;) drzim palce, aby ste si ku spokojnosti vybrala ;)
http://5mr.com/collections/vendors?q=fidella aj tu kuk 🙂
my mame kibi a je super, naš ma len 2,5 mesiaca a je v pohode.... je síce písane od 4 mesiacov, ale radila som sa aj s odborníčkami, a je to v pohode....
Ďakujem, nakoniec som vybrala Manducu novú z obchodu,mala by mi už prísť tak som zvedavá aké to bude nakoľko som nemala možnosť odskúšať.
Jednoznacne manduca alebo satka