Ahojte dievčatá,chcela by som sa opýtať aký nosič je podľa vás najlepší,ktorý odporúčate kúpiť ďakujem. 😊🙏
@natalinatali Tiez som toho nazoru, ze ide o to, ako ktory sadne tebe. Ja mam Rischino. Nebola som ho skusat, ale pacilo sa mi, ze ma fakt hruby a makky bedrovy pas a viem si vybrat ci chcem zapinanie s prekrizenymi pasmi alebo klasickymi. Nevyhoda je cena, ze je fakt drahy. Ked mas moznost, tak si poskusaj viacere.
@natalinatali za mňa sú Rischino nosiče top, mala som Flexible od narodenia a od 2 rokov na výlety XXL a som maximálne spokojná a majú krásne vzory z ktorých si naozaj nie je problém vybrat.
Dievčatá, keď sa chcete fundovane poradiť o nosení (aebo aj inom), pridajte sa do skupiny Škola nosenia - rodičom zdravo a prirodzene
https://www.facebook.com/share/xaFPkwcbUQZ4mJu7...
Združuje poradkyne ergonomického nosenia, laktacne poradkyne, duly, fyzio, spánkovu poradkynu a je zameraná na zdravé prirodzene a kontaktné rodičovstvo, s RESPEKTOM ku všetkým názorom. Môžte sa tam pýtat odborníkov v rôznych témach, od barefoot po nosenie dvojčiat...
@natalinatali to bohužel nejde říct. Dítěti je to v podstatě jedno, záleží, který je pohodlný tobě. V mnoha městech jsou nosící skupiny, kde si můžeš vyzkoušet nebo si najdi obchod, kde prodávají a pozkoušej si tam. Určitě si dej pozor, aby byl ergonomický! Některé nosiče mají označení “ergonomický” i když to vůbec není pravda. Já mám vyzkoušené rischino, kavku, fidellu, sestrice, moniLu a možná ještě další. První nosič jsem měla fidellu, teď mám Jožánka. Pro mě je hlavní faktor tvrdost bederního pásu a to si fakt musíš vyzkoušet 🙂