Ktorý nosič je najlepší?

natalinatali
14. aug 2022

Ahojte dievčatá,chcela by som sa opýtať aký nosič je podľa vás najlepší,ktorý odporúčate kúpiť ďakujem. 😊🙏

bluemoon24
15. aug 2022

@natalinatali to bohužel nejde říct. Dítěti je to v podstatě jedno, záleží, který je pohodlný tobě. V mnoha městech jsou nosící skupiny, kde si můžeš vyzkoušet nebo si najdi obchod, kde prodávají a pozkoušej si tam. Určitě si dej pozor, aby byl ergonomický! Některé nosiče mají označení “ergonomický” i když to vůbec není pravda. Já mám vyzkoušené rischino, kavku, fidellu, sestrice, moniLu a možná ještě další. První nosič jsem měla fidellu, teď mám Jožánka. Pro mě je hlavní faktor tvrdost bederního pásu a to si fakt musíš vyzkoušet 🙂

surama
15. aug 2022

@natalinatali Tiez som toho nazoru, ze ide o to, ako ktory sadne tebe. Ja mam Rischino. Nebola som ho skusat, ale pacilo sa mi, ze ma fakt hruby a makky bedrovy pas a viem si vybrat ci chcem zapinanie s prekrizenymi pasmi alebo klasickymi. Nevyhoda je cena, ze je fakt drahy. Ked mas moznost, tak si poskusaj viacere.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aris2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sakaca
24. aug 2022

@natalinatali za mňa sú Rischino nosiče top, mala som Flexible od narodenia a od 2 rokov na výlety XXL a som maximálne spokojná a majú krásne vzory z ktorých si naozaj nie je problém vybrat.

ckatka
7. júl 2024

Dievčatá, keď sa chcete fundovane poradiť o nosení (aebo aj inom), pridajte sa do skupiny Škola nosenia - rodičom zdravo a prirodzene
https://www.facebook.com/share/xaFPkwcbUQZ4mJu7...

Združuje poradkyne ergonomického nosenia, laktacne poradkyne, duly, fyzio, spánkovu poradkynu a je zameraná na zdravé prirodzene a kontaktné rodičovstvo, s RESPEKTOM ku všetkým názorom. Môžte sa tam pýtat odborníkov v rôznych témach, od barefoot po nosenie dvojčiat...