Ahoj babenky,
rada by som aby ste mi poradili ktora z babysatiek je najlepsia alebo s ktorou mate dobre skusenosti niektoru z tychto by som chcela . Aspon som na ne nasla celkom fajn preferencie Dydimos, Hoppediz, Storchenwiege. A lepsie je kupit jednu z skoro novych , niekto iby odskusal alebo taku zapouzuivanu ? Asi skor uz pouzivanu nie ??? a nemate niekto na predaj za fakt dobru cenu ? Dakujem Katka
@3kitty3 Ahoj, mam dydimos, som velmi spokojna a drobcek tiez. Nepises ci mate uz s detickami odskusane nosenie.. ak nie, bolo by fajn od nejakej kamosky pozicat satku, ci sa v tom bude babu pacit. Su deticky ktore to moc nemusia. A ak ano, tak kludne kup aj v bazari, ja mam z bazara a nic jej nie je. Nove su fakt strasne drahe. Ale radsej by som uprednostnila dobru znacku z bazara ako novu satku nie taku kvalitnu. Moze sa vytahat ak to nie je kvalitna latka. A este, na vyber su rozne druhy a hrubky latok, treba aj to zvazit, na leto je aj v tenkej dost teplo. A tensia sa aj lepsie viaze, aspon mne 🙂 tak drzim palce aby si dobre vybrala 🙂
Ja mam tiez satku z Baby doo, ako odporucila suuzi a som spokojna. Pouzivali sme ju v lete a jeseni.
Ja mám Didymos žakár, kvalita dobrá len na leto bude asi dosť hrubá 😕 (musíš zvážiť či budeš nosiť aj vonku, alebo len po dome potom stačí tenká, nám je v tej hrubej doma dosť teplo) kupovala som novú a treba ju trošku "ponosiť" aby sa s ňou lepšie pracovalo 🙂 ale inak spokojnosť nadovšetko, len teraz ako sa malá viac začala zaujímať o kolie veľmi tam nechce byť, lebo stále by chcela meniť polohu a to sa v šatke nedá, takže ako radia baby najprv odskúšať či tam bábo chce byť 😉 dúfam že u nás je to len prechodné obdobie, lebo nosenie bolo pohodlné 🙂
@3kitty3 ja mam storchenwiege leo, velmi sa nam osvedcila
ja mam problem kupovat nosene veci, takze som isla do novej, babatko bolo ale uz vacsie tak sme si ju uz zanosili a teraz ju mam odlozenu pre druhe 🙂
Ja mam Storchenwiege - taku hrubsiu, neelasticku a nebola som s nou extra spokojna. Pri druhom babu si urcite kupim elasticku, lebo viac ako pol roka ju pouzivat urcite nebudem. Tato moja sa mi tazsie uvazovala, v lete bola tepla a skrabala ma na krku. Ked som si ju uz konecne dobre uviazala, tak som bola spokojna, ale neslo to raz dva....No a novu by som si na 10000% uz nikdy nekupovala, uplne vyhodene peniaze.
Ide o to ze ja by som este pouzivala elasticku lenze moj drobec je extremne tazky a uz as mi zosmikuje aj pri dost pevnom uvaze preto uvazujem uz o neelastickej ma vahu ako polrocne dieta a ma len tri mesiace
Asi budem trosku "odveci" 😅 , ale my používame cca od 4m mei tai šatku a nedám na ňu dopustiť - malinký má už 13m a stále sa v nej rád nosí a aj ja to celkom pohode zvládam a to má pomaly 12 kileciek 😀
Nemate niekto dievcata na predaj hoppediz elasticku labyrint v akejkolvek farbe? Alebo cosi podobne? Moznomam earth mam eco? som paradnica, chcem s tym aj dobre vyzerat a tuzim po elastickej na zaciatok. Potom ideme do leta, termin koniec marca a potom asi do manduky. Take su plany, ale zatial urcite elasticka. Lenka
ja som riesila toto iste, citala som fora - tie co pises, vychadzaju z komentarov na forach najlepsie. lenze dydimos tusim stoji okolo 100 EUR. nakoniec som natrafila na baby doo http://www.babydoo.cz/sk/homepage - maju na 5m satku zlavu - stoji 32 EUR - pozri na tej stranke pravy stlpec. so shippingom na SVK tusim stala okolo 40 EUR.
ale odskusanu ju este nemam, lebo babatko sa nam narodi az o mesiac
http://www.babydoo.cz/sk/catalogue-satka-babie-leto-5m-zlava-20-detail-31