Koľko mali vaše detičky, keď ste ich začali nosiť v šatke?

lucylliana
26. jún 2020

Ahojte koľko maly vaše detičky keď ste ich začali nosiť v šatke alebo nosiči ? Neviem od kedy je to vhodne nosiť babatka.

nelca0510
26. jún 2020

@lucylliana my sme kupili Rischino,ked mala dcera 3 tyzdne. Revala v nom neskutocne,ale cca od 5 mesiaca sa jej to zapacilo a uz sa pekne nosime🙂 Sice ma Rischino aj novorodenecku vlozku,ale skusali sme a nepacilo. Citala som,ze pre taketo male deti je vhodna satka. Snad poradi niekto iny🙂

miakey
26. jún 2020

@lucylliana ja som si kúpila šatku kvoli tomu, že je vhodná od narodenia, ale malý zatiaľ v nej vôbec nechce byť, má 2 mesiace. Mam aj nosic, ale ten je až od 4. mesiaca, tak uvidíme.

zuzanockamt
26. jún 2020

začala som hneď po príchode z pôrodnice

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maggiba
26. jún 2020

Vhodne je to od narodenia. Ale musis kupit spravnu pomocku: satku pre novorodenca s nizkou gramazou (len nie elasticku, tie su vhodne tak predcasne narodene deticky, deticky s naozaj nizkymi vahami) alebo nosic pre novorodenca (nie taky s vlozkou ako ma stare Rischino, Manduca ci Ergobaby).
Ale samozrejme nemusi to babatko hned tolerovat, ako si predstavujeme. Moze mu niečo vadit a to nieco nemusi byt nosenie ci blizkost samotna. Len to uz je potom o samotnom dietatku a jeho rodičovi. 🙂 O pocuvani a sledovani potrieb.

sonik123456789
6. aug 2020

Ja som skúšala keď mal 1 mesiac. Reval mi v rischine. Teraz má 3 mesiace a v lenka 4ever pospí aj hodinu