Ahojte maminky.mame koliky a pediatricka nam odporucila nosenie.babo teraz bude mat 3tyzdne,58 cm 3580g.chcem sa spytat ci by bol lepsi ergo nosic napr richino s novorodeneckou vlozkou alebo jemna satka?vraj pre tak male babo urcite satka ale ja neviem aka je to pre mna spanielska dedinka.a richino sa lahko objedna a hotovo.poradte mi prosim
Aohj, daj sa do skupiny Nosíme naše deti - https://www.modrykonik.sk/group/1862/ . Ja nosím v šatke ale mala som aj nosiče. Šatka je pre novorodenca úplne ideálna. mäkká, prispôsobí sa, nikde netlačí, teba nikde netlačí, nebolia plecia... nosiče sú tak od 3 mesiacov. Richino je super, veľmi ho baby chvália.
@anakristina ešte moja skúsenosť - kamoška tiež chcela malého nosiť ale vôbec jej v nosiči nechcel byť. plakal jej tam a odťahoval sa od nej. skúsili sme šatku a mega-spokojné bábätko, spinkáva jej tam, úžasné🙂 ak potrebuješ poradiť so šatkou kludne mi napíš IP, alebo napíš do skupiny, radi ti poradíme. Šatku tiež kúpiš okamžite, je ich plný bazár, zanosené šatky sú lepšie ako nové. držím palce
@chovancova27 dakujem napisem akonahle zaspi.ona nechce ani na mne byt.lezat na hrudi.koza na kozu som skusala.iba reve.kvapky nepomahaju iba par dni ponahali.som bezradna
@anakristina Naša bude mať 4 týždne, tiež riešime kolikové plače a tiež sme dostali tip na šatku. V šatke sa jej síce páči, ale iba keď som v pohybe a chodím. Akonáhle zastanem alebo si sadnem, tak sa zobudí a zase kričí. A ja s ňou tri hodiny vkuse nevydržím chodiť... :/ Takže som si šatkou veľmi nepomohla
ale niektoré deti sú vraj v šatke spokojné aj bez pohybu... držím palce..
@anakristina presne tak to bolo aj u nás. nebolo to len kolikami, jednoducho bol také dráždivé dieťa.
na nosič, klokankovanie a ležanie na mne som mohla zabudnúť. skrátka to nemal rád. väčšinu detí to upokojuje, ale žiaľ nie všetky. čo pomohlo-no u nás nič 😒 verím, že u vás to bude iba prechodný stav.
ja som sa veľmi tým trápila, že niečo robím zle, keď nič nezaberá. dnes by som sa na to dívala inak.
nebojte sa, bude ešte dobre. niektorým deťom adaptácia trvá dlhšie, možno to prejde samé od seba. veľa síl prajem.
A nejake kvapky Vam neodporucila? Ako ano nosenie je fajn ale co noc? N pomohol babycalm na koliku