Kde nakupujete oblečenie pre svoje bábätká?

lilla244
25. máj 2011

ahojte kocky... kde najradsej "obliekate" svoje babatka??? zacala som nakupovat vo velkom 😀 tak si dam rada poradit..

xlucia
25. máj 2011

@lilla244 vobec nerozumiem tvojej otazke. pytas na znacky, alebo co vsetko treba kupit??? mne sa najlepsie osvedcilo na prve mesiace biele oblecenie z tesca, cista bavlna, dobre strihy, da aj v pripade nutnosti aj vyvarit, ak sa dieta prekaka,alebo casto grcka. male babo rychlo rastie, casto sa menia velkosti. vsetko som kupovala pohodlne makke, na gumu, ziadne modne rifle, co babo tlacia na brusku. vrchne oblecenie musi mat na ramene nejake svoky alebo gombiky,aby sa dobre obliekalo, kedze babetko ma oproti telu velku hlavicku. na leto tenunka latkova ciapka. viac dieta ani nepotrebuje

benne
25. máj 2011

next, h&m, george, mothercare.. a všetko z druhej ruky (sekáč, bazár, koník).. páči sa mi kvalita a trvácnosť.. no a čo dostávajú nové je väčšinou z tesca, cherokee a pod.

maggie2
25. máj 2011

@lilla244 Kde obliekame deti? Pýtala si sa akoby sa žiadala odpoveď u "Diora" u "Gucciho" či u "Vuittona".

Ale bežné konfekčné obchody zväčša nenesú meno návrhára 😀 😀 😀 . Takže teraz k odpovedi: Ja nakupujem najradšej v H&M, Marks&Spencer ale takisto niekedy i v Tescu, či v KIKu. Treba len dobre hľadať a kvalitné, pekné a cenocvo prístupné veci sa dajú nájsť i tam i tam 😉 Mothercare, Next som už nenavštívila dlhšie, nehorázne mávali predražené veci, neviem ako teraz. Pozri ešte C&A, i keď mám pocit že išli dole s kvalitou.

syslica
25. máj 2011

@lilla244 No, na Modrom koníku predsa! 😀 , dajú sa tu vybrať ozaj pekné kúsky a aj cenovo výhodné 😉 .

lilla244
autor
25. máj 2011

@xlucia ????
no pytam sa na to kde nakupujete oblecenie... ak nie je otazka jasna, netreba predsa odpovedat ..

lilla244
autor
25. máj 2011

@benne dakujem
ja sa tiez radujem z veciciek z tesca, clovek by neveril ake pekne veci tam maju 🙂 a velmi mam rada znacku Petit Bateau .. velmi kvalitne vecicky..

lilla244
autor
25. máj 2011

@maggie2 a preco nie? ja som teda nejake tie baby dior hluposti nakupila, cez ebay samozrejme 😀 ale su
ja som sa spytala na to kde radi mamicky nakupuju... a je mi uplne jedno ci je to next alebo ikks alebo dior
kazdemu sa paci nieco ine,nie?

nice202
25. máj 2011

H&M, tesco, kik, next /mmb/, C&A, povacsine tieto obchody. ale aj cez bazar tu, alebo mmb....

luciaq
25. máj 2011

ja ebay zboznujem nedam dopustit. dobry servis aj nosene veci su ako nove

maggie2
25. máj 2011

@luciaq veď predajca je na ebayi pokaždým iný 😀 ja tiež nakupujem na ebayi (no nie šatstvo), ale čo predajca to vždy iná a nová skúsenosť 🙂

sonika1901
25. máj 2011

@luciaq a to ako funguje,tam sa da kupiť aj zopar vecicčiek alebo iba cele baliky,nie je tam drahe poštovne?

maggie2
25. máj 2011

@lilla244 tak keď Ti je to jedno, tak prečo sa pýtaš?

lilla244
autor
25. máj 2011

@maggie2 ??? coze ????
ale ved ja som sa nepytala len konkretne vas.. ja som len myslela,ze by mohlo byt mile vediet,kde ludia radi nakupuju.. to je vsetko... ?
ufff

maggie2
25. máj 2011

@sonika1901 ebay je internetový aukčný dom, kde súkromné osoby alebo firmy za mierny poplatok ponúkajú svoje veci na predaj. Môžeš si veci ako zákazník vydražiť, kto dá najvyššiu ponuku tomu je Artikel priklepnutý. Pravidlá sú prísne, nemožno len tak stornovať a nezaplatiť. Poštovné závisí od tej ktorej krajiny odkiaľ bude vec posielaná a to si treba predom zistiť.

maggie2
25. máj 2011

@lilla244 v pohode, ale som odpovedala len na to ako si sa vyjadrila. Mňa tiež zaujíma kde ľudia radi nakupujú 😉

maggie2
25. máj 2011

@sonika1901 klikni si napríklad: http://kleidung.shop.ebay.de/Kleidung-Accessoir... to je nemecký portál ebay a aj odtiaĺ sa dá nakupovať. Treba len vedieť po nemecky. Existuje aj americký, anglický ebay atď.

Nakupovanie nie je zložité. Horšie je to so spoľahlivosťou SK pošty (tie zahraničné pošty a kuriéri sú spoľahliví) , preto zásielky si treba dať poisťovať a potom je poštovné drahšie.

Platba na dobierku je typický slovenský výdobytok, také niečo v zahraničí nie je zvykom. Samozrejmá je platba vopred a potom nasleduje zaplatenie tovaru.

Na ochranu predávajúceho (reklamácia, vrátenie tovaru) sa dá za mierny poplatok využiť služby spoločnosti pay-pal, inak je nákup riziko, podľa eu práva ak predajca uvádza že nedáva garanciu ani tovar neberie späť, tak to platí.

luciaq
25. máj 2011

@sonika1901 no funguje to nasledovne. zaregistrujes sa, potom si vyberies co chces ak je tam cena postovneho na slovensko tak to mas jasne, ak nie tak ja vzdy pisem predajcovi. vacsinou ti napise cenu ,ale su aj taki, ktori mi sem nechcu posielat, lebo klasika slovenska-stracaju sa tu baliky. ale mozes si kupovat aj na kusy, alebo aj baliky oblecenia. daju sa kupit aj nove aj nosene veci. ja som malemu tam nakupila 90% veci z ebay. a ozaj su fajn. musis hladat, lebo je tam strasne velky vyber. ja nakupujem z www.ebay.co.uk
najprv sa ti to bude zdat mozno trosku zlozitejsie, ale ked sa tym preklikas a zistis, ake je to v podstate jednoduche, tak bude z teba taky maniak ako som ja 😀 . ja tam nakupujem aj pre seba kadeco, uz som kupovala bizutku, topanky, bundy, hodinky znackove a vyslo ma to aj s postovnym ovela menej ako by som za to dala tu. tak odvahu a sup nakupovat

maggie2
25. máj 2011

@luciaq To je pravda, slovenská pošta je plná zlodejov a bohužiaľ sa to rozkríklo i v zahraničí ako sa na SK kradne. V zahraničí je bežné sa spoliehať na poštu, je to seriózna inštitúcia, netreba ani zásielky poisťovať a poštovné je nízke. Ale na Slovensku...je to tak.

luciaq
25. máj 2011

@maggie2 no hovor mi o tom, som kupila frajerovi na narodky hodinky. zaplatila som to a ked sa predajca dozvedel odkial som obratom mi poslal prachy spat,ze on sem neposle, lebo vela balikov sa mu tu "stratilo". tak som to potom cez znameho v holandsku sem posielala. lebo my sme tu ako bananova republika.

sonika1901
25. máj 2011

@luciaq
@maggie2 dakujem dievčence.ste zlate,idem to popozerať.

kate852
26. máj 2011

Tesco, Kik ... .

kvojtanikova
26. máj 2011

ja napriklad rada nakupujem v sekacoch, vobec sa za to nehanbim a nerobim to ani preto, ze by som nemala na normalne saty, zarabame podla mna s manzelom lahky nadstandard. Fascinuje ma, ze za par centov nakupim vecicky presne take ake sa mi pacia, uz som odtial zohnala zopar takych vychytavok, ze ostatni mi fakt zavideli. Minule som za 0,70E kupila 3 veci pre malu, vsetko znackove, ako nove. V obchode by som za to dala cca 25E. Absolutne ma potom netrapi ze si to moze uspinit, pokrcit, ona je sice este len babatko, ale ked obcas kupim daco pre syna, nevadi mi ked spadne do travy. Niekedy si tam vobec nic nevyberiem, veci na ktorych fakt vidno nosenie ma nezaujimaju, hladam len take, ktore vyzeraju ako nove. Topanky kupujem vzdy nove, nie v sekacoch. Nevidim dovod kupovat detom znackove veci za ich originalnu cenu, radsej tie peniaze investujem do hraciek, dovolenky alebo kvalitneho jedla.

ichbinich
26. máj 2011

@lilla224:
H&M, C&A najcastejsie. Dobra kvalita, dobra cena. Najradsej vo vypredajoch, to sa vyblaznim 😀
Par veciciek aj v Benettone, ale to skor fajnovejsie, ked sme niekde na svadbe alebo inej oslave. A iba v Benettone som nasla minuly rok vhodne biele veci pre maleho na krstiny.
Dobre a hlavne velmi pekne veci ma aj Tesco. Nemaju iba kadejake prisery a Hello Kitty, ale pekne detske vzory. Super su troj az x-balenia body a pyzamiek.
A tiez sekace, tam som nasla super rifle na traky, co v tych "beznych" obchodoch od velkosti 68 nemaju, tam mam 80-ky a 86 a znackove.
Kupila som aj par veci Neonatal (tal. firma), Chicco atd. Na dovolenke mu tiez nieco doprajem, ma potom nieco ine ako ine deti. A najlepsie je, ked sa dovolenka zhoduje s casom vypredajov 😉
Znacka mi je jedno, musi hlavne byt dobra kvalita. A uz mam teda vyskusane horespominane, ze ta kvalita je dobra. Nic sa nesperie, nenatiahne, nezbehne...

qwix11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea931
20. aug 2015

@lilla244 http://www.beee.sk/ určite na tejto stránke 🙂

natalushka
20. aug 2015

Ahoj..tak ja mam najradsej h&m..tie veci mozes snad milion krat oprat a stale vyzeraju dobre..a navyse maju to tak inak strihane,ze tie veci aj velmi dlho vydrzia na nosenie..aspon nam teda..rada mam aj next,raz za cas kupim par veci,takych peknych,na von..f&f je tiez super a za dobre ceny..len napr.teraz uz sa mi stalo,ze vel.9-12mes som napr.vo vypredaji uz nezohnala,ani vo viacerych Tescach..tak uvidim dalsiu varku🙂 a zaskocim rada aj do Pepco..za par susnov teplaky,tricka..tam vacsinou nakupujem veci na doma,na"znicenie"..niekedy musim hladat,lebo nie vsetky materialy mi tam padnu do ruky,ale vela krat sa mi stalo,ze som tam kupila kvalitou materialu lepsie tricko ako v takom nexte..a samozrejme aj tu na bazari rada nakupujem..spolahlive mamicky,veci za super ceny sa daju najst..a boticky objednavam zn.Fare z ich oficialnej stranky..strasne prijemna pani to tam ma na starosto..vzdy sa s nou da dohodnut..ale musim povedat,ze milujem nakupovat na krpca🙂 ale to asi kazda mama🙂

babyshopbratislava
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
m_ij_ka
13. sep 2015

next, george. (modrýkoník, bazoš, bazár.sk)

tinna86
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukas_cech
Odpoveď bola odstránená
Zobraz