Je šatka Didymos Prima Aurora aj pre väčšie dieťa?

sienna77
24. júl 2017

Ahojte, mate skusenost so satkou Didymos Prima Aurora niekto? rozmyslam nad jej kupou. vydrzi mi aj pri vacsom a tazsom dietati alebo sa mam popozerat skor po inej satke? viete potom pripadne o nejakej podobnej pre vacsie dieta? myslim tak od 1 roka vyssie.

Dakujem.

kvetulienka253
24. júl 2017

Pre ťažšie deti len vo viacvrstvovych uvazoch. Ona tá šatka je tenká, naozaj pre malinkych.
Prípadne, pod sa poradiť do skupiny Nosíme naše deti

evinea
24. júl 2017

Hmm sa mi nejak nevidi, pride mi ozaj taka tenka, neviem, bolo by to mnohonasobne uvazovanie. Radsej by som zvolila taku, ktoru uz nejake maminy maju a maju teda vacsie deti, aby si mala istotu, ze ho unesie

erinne
24. júl 2017

viacvrstvovy uvaz urcite. ja v nej nosim 11mes, cosi cez 9kg, zatial este v ksk. co sa tyka gramaze, citala som ze niektore zeny jej navazili aj cez 300g na meter pri intenzivnom pouzivani..

sienna77
autor
25. júl 2017

@kvetulienka253 teraz nosim v podstate len kriz s kapsou vnutri, to je viacvrstvovy? lebo niekto mi povedal, ze je to este ok. a dalsia kamaratka vravela, ze to uz bude aj mne nepohodlne na ramena pri vacsom dietati. nerada by som ale mala zase satku taku hrubu, ze to bude ako deka. a satky s primesami neodporucali kvoli starostlivosti, nechcem si pridavat zbytocne starosti, tak radsej sa pytam tu viacerych, ake maju skusenosti. ja nosim velmi rada, aj dcerke sa to paci, ale zase nepotrebujem mat neviem ake vychytavky, dolezita je prakticnost. skusim tu skupinu, dakujem

sienna77
autor
25. júl 2017

@erinne ty mas konkretne tuto satku? a si spokojna? mas aj ine pre porovnanie alebo pouzivas len tuto jednu? dcerka ma teraz pol roka a asi nieco cez 6,5 kg. chcela by som ju nosit co najdlhsie a rozmyslam nad kupou druhej satky. teraz mam sestrice slnciu

kvetulienka253
25. júl 2017

@sienna77 ksk môžeš viazat s akýmkoľvek starým dieťaťom a pohodlné to bude vždy. Len vekom už bude chcieť ísť na chrbát, tak budeš viazať napr. batoh, v lete možno klokana, aby sa menej potilo... Na poponasanie, keď už bude chodiť, zas niečo rýchle a praktické.
Ak teda hľadáš nie hrubú deku, a bavlnu a takú, čo unesie veľa, skús popozerať napr. Babymonkey Shade collection šatky, či sa ti nezapaci. Ceny sú fajn, sú bavlnené, takže nie extra starosť. A zaujímavé sú tým, že v strede majú 300, takže unesú naozaj aj ťažké deti pohodlne, a skvelo sa viažu, lebo na cipoch majú 250. Čiže výborný kompromis k tomu, čo hľadáš.

kvetulienka253
25. júl 2017

slncia som mala tiež. Didimos je podľa mňa menej pohodlná pre väčšie deti ako slncia.
Zo sestric je pre väčšie skvelý folk