Myslite si, ze lehatko pre babatka je nejako extra lehttps://www.modrykonik.sk/forum/na-nosenie/je-na-doma-lepsie-vajicko-alebo-lehatko/ od vajicka, ked tam sem tam davame babo aj doma? Zatial mame len to klasicke vajicko do auta a uvazujeme, ci kupit lehatko, alebo nie.
lehatko je lepsie, zatial je podlozeny s vankusikom z postielky aby nebol taky pokrceny a paci sa mu tam viac ako vo vajicku 🙂
ahoj. my mame tiez lehatko a nedam nam dopustit. strasne pomoc, ked si nieco potrebujem porobit... mala sa mi v nom pekne prehra. vo vajicku je dost dieta pokrcene, takze ja by som urcite kupila lehatko. predsa len, vajicko nie je lehatko....
v lehatku je babatku urcite pohodlnejsie... 🙂)
Jednoznacne Lehatko
nas v lehatku vydrzal chvilocku, sem tam vo vajicku "vydrzal" hojdanie...vyuzili sme viac kolisku, ruky a manducu...
my mame tiez lehatko, do 13 kg a bez toho by sme boli v minulosti strateni. Cele dni mi v nom presedela a prespala, lebo nikde inde nechcela byt a aj sa pekne zahrala, a aj som ju v tom krmila, kym sme nekupili stolicku.Len odporucam
pripajam sa, lehatko je super vec, aj ked nas maly zboznuje sediet vo vajicku, ked uz nemoze nikde zaspat, vo vajicku vzdy. lehatko nemame polohovatelne, ale maly sa v nom rad hra.
aj pri prvej dcérke aj pri druhej sme kúpili lehátko Chicco, polohovateľné, aj na húpanie..Je to super vec a teda odporúčam aj ja.. 😉 😉 😉 😉 podľa mňa je vajíčko super na prenášanie, alebo cestovanie, ale určite nie na spanie alebo domáce dlhodobejšie používanie.. 😉 😉 😉 😉 😉
my sme lehatko nekupovali, aj ked varim dam malu do vajka na stol a je to pohoda.. da sa aj hojdat a malej to vyhovuje.. beztak mi hocikde polozena kde sa jej nikto nevenuje dlhsie ako 10 minut nevydrzi takze pre mna lehatko zbytocna vec🙂
Mame lehatko fisher- price a absolutni spokojenost, vyuzili jsme ho od narozeni, tim ze se da houpat a ma zavesne hracky, tak ho ma malicky moooc rad a ted v nem i krmim, takze kazdodenni vyuziti .-)
my sme si vystacili s vajickom....dalo sa v nom dietatko hojdat, ale myslim, ze aj lehatko je super vec 😉
mali sme aj vajicko aj fishera...no fishera sme vyuzili zo zaciatku..mozno taky mesiac, viac nie, nechcel v nom byt, myslela som , ze ho vyuzijeme neskor, lenze to uz sa vedel pretacat a stvaral take kusky, ze sme lehatko radsej predali....vo vajicku zaspaval..a to som ho nehojdala, len sa mu tam skratka viac pacilo.../mali sme take väcsie vajicko/ tam mal zavesene hracky....niektore deti nechcu byt ani v lehatku ani vo vajicku, staci im hracia deka ....aj tak si myslim, ze je to u kazdeho dietata ine..co sa mojmu paci , tvojmu nemusi..treba len vyskusat...
Mirka zboznovala lehatko... dala som ho nalezato, deku don... a bola spokojna... mohla som ju v nom postavit na sedacku do kuchyne... a mohla som kludne varit, zehlit... v lehatku som neskor zacianala aj s prikrmami... kedze v styroch masiacoch nevedela sediet... a tak bola v takom polosede... vo vajicku bola ovela viac skrutena...
nedam dopustit na lehatko a hojdacku v jednom. najlepsi vynalez.
lehatko je super vec 🙂
urcite by som to lehatko kupila, je to naozaj dobra vec, vajicko ma sluzit na nieco ine a aj tak to dieta je velmi pokrcene vo vajku 🙂
lehatko mala ma 8 mesiacov a dodnes sa jej tam paci 😉 dokonca tam obeduje 😀
vajco na cestovanie, ale keď bolo najhoršie, uhojdala som ju v ňom k spánku 🙂 máme aj lehátko, to bolo využité skôr teraz, kŕmila som ju v ňom, už ho prerástla 😀 a máme aj Manducu a tú využijem dlho dlho a má ju asi aj najradšej 😵 😀
ja som lehatko nechcela, svokra aj tak kupila a neviem si ho vynachvalit, takze urcite ano
my lehatko nemame, maly je na posteli, ale pri druhom babatku kupime 🙂 ked tak je lepsie dat babatko do lehatka, ma lepsiu polohu. v autosedacke to asi moc pohodlne nebude. ja ju pouzivam tak na 2 hodky denne v kociku, ale na celodenne vylihovanie to nie je.
@mimi21mimi no vajíčko je oka ale keď je dieťa večšie a silnejšie tak ľahko sa môže s ním prevrátiť, vypadnúť, lehátko má taký systém aby sa to nestalo...takže ak tak lehátko aj keď ja si myslím že je to zbytočnosť a zbytočné ničenie chrbátika....
@mimi21mimi lehatko kazdopadne odporucam je to uzasna pomocka hlavne ak lehatko vibruje hraje melodie vtedy ma babo pocit ze sa kocikuje alebo jazdi v aute 😉 ja na lehatko nedam dopustit nakolko maly sa mi jeden cas naucil spavat v kociku a nie stale sa nam dalo ist von kocikovat ved aj varit treba 😀 😀 😀
my sme mali aj aj, ale na doma lehatko, vyuzili sme ho na 200% 🙂 super vec, pokial babo nelozi....naozaj.. 🙂
Ahoj, podľa mňa je to lehátko ďaleko lepšie, mimino v ňom nie je také pokrčené ako vo vajíčku, a na neskôr je aj polohovatelné.