Ahojte, rada by som sa poradila vo vybere turistickeho nosica. Maly ma 9 mesiacov a pomalicky by sme chceli ist popozerat po nejakych lahsich turach, popozerat Tatry, vidiet prirodu a tak..Potrebovali by sme dobry turisticky nosic kedze s kocikom sa clovek nie vsade dostane. Uplne skvely je od Deuter ale ta cena je priam zavratna 😕 Navyse nie sme nejak velmi na tury, len tak obcasne v ramci vyletov by sme chceli chodit. Tak sme nasli 2 super nosice Marsupio Carry Baby a Corazon Panda, obidva su velmi podobne Deuteru avsak za prijatelnu sumu. Akurat ku Corazon Panda sa daju dokupit aj strmienky na nohy. No a teraz otazka na tie z Vas ktore mate skusenosti s turami a nosicmi, popripade konkretne skusenosti s tymito 2 nosicmi, ktory z nich by sme si mali vybrat?Nevieme sa vobec rozhodnut..V ktorom si myslite ze to bude pre dietatko lepsie?Dakujem za Vase postrehy 🙂
My sme mali pozicaneho Deutera a vlastny Vaude. Velky rozdiel medzi nimi nebol. Dobre boli oba. Aj u Vauda bola v zakladnej vybave strieska a plastenka, u Deutera bolo nutne ju dokupit.
Suhlasim s kockou vyssie, ak nechcete chodit na tury castejsie tak si nosic pozicajte. V Tatranskej Lomnici ho tiez maju v pozicovni pri ceste na lanovku. Pred 2 ma rokmi, ked som sa pytala, tak to bolo 10€/den. Ak ho ale vyuzijete, je to dobra investicia. Chodime do Tatier uz 5 rokov aj s detmi prakticky od narodenia. Tento rok sme niesli 4 rocneho syna (cca 17kg), ale to uz bolo na hrane, uz bol moc tazky. Dceru nosime od 8 mesiacov.
My mame Corazon Panda, maly ma 2r a 9 mesiacov a stale sa tam v pohode zmesti, nosic je velmi pohodlny a kvalitny za rozumnu cenu myslim
Ahoj,my sme mali salewu,kupovala som novu,dnes sa uz daju kupit aj nosene,za cca 90 eur...na rozdiel od deutera boli v cene aj plastenka proti dazdu a strieska proti slnku,takze cenovo vyhodnejsie... je dobre polstrovany,nie je tazky,nosila som prevazne ja (az na obdobie tehu s druhou),takze ani subtilnejsie postavy (mam 50kg) netrpia... inak,pokial nechodite pravidelne,mozno by som na zaciatok skusila nosic na turu pozicat,konkret. v tatrach maju v st.smokovci v sporte pozicovnu,pri stanici lanovky,ked sa dobre pamatam...nech sa vam dobre kraca 🙂