Ahojte žienky, chcem sa spýtať ci je dobre mat v nosiči 2mesacneho novorodenca.. Nechce mi spávať v kocari tak chcem vyskúšať nosic. Pre a proti?? 😏 Som po cisárskom ci vlastne môžem teraz. Ďakujem
@natalia1619 značky manduca chcem vyskúšať
V spravnom nosici pri spravnom nastaveni je to ok
@simona1712 belenka mini je pre tak male babatko. Aj ja ho mam 🙂
@simona1712 ak sa nemylim manduca sa odporuca od 3 mesiacov, ma novorodenecku vlozku ale v tej sa zle polohuje babo. Ale nepoznam tieto latkove nosice, viac ti poradia na fb ak mas pozri nosime nase deti alebo nosenie deti s laskou 🙂
@simona1712 nie, manducu nie. Su daleko lepsie.
@ofzuza a môžem aj po cisárskom nosiť v nosiči dieťa
@simona1712 ano, mozes. Bederak ide +- okolo pasu (najuzsie miesto).
@simona1712 v profile mas ze si z okr nitra, v nr ma jedna baba aj pozicovnu nosicov/satiek aj by ti vysvetlila co a ako aj ukazala. Nad takym niecim si neuvazovala?
@simona1712 ja som mala taku a maly tam bol ako 3t a tiez som bola po sekcii. 2mes nad 3,5kg uplne v pohode mozes. Nas ju mal velmi rad.
@simona1712 ja som nosila po cisárskom, ale z nosiča som prešla na šatku, lebo bedrak mi vadil. Bolela ma jazva pri nosení...
@simona1712 ja mam dobru skusenost s Moyo, pozri si, je to slovenska znacka a ich nosice su velmi makke a pohodlne. Cisarsky som nemala, ale ak ta jazva neboli a je zahojena, bedrak cez nu nejde, tak by to malo byt ok
@simona1712 pozri si aj Sestrice. Tiez slovenska znacka a kvalitny nosic.
My mame ergobaby adapt a som veľmi spokojná
@euka210 tak potom jedine, ze by mi to tak velmi skreslovalo pohlad na babatko. Tiez som pouzivala chvilku takuto vlozku, nemam ziadnu foto, ze by som sa pozrela, ale zda sa mi, ze mal syn gulaty chrbatik aj s tou vlozkou. Nozky mal uplne vnutri, bol uplne drobny, potom som nenosila a cakala tiez na tie asi 3m, a potom uz bez vlozky.
@simona1712 zalezi aky mas nosic.